Kinek hogy tetszett a Death Note anime?
Egy bizonyos pontig (most nem fogok spoilerezni, meddig) nagyon tetszett, de utána erősen romlott a minősége.
Szerintem a Japán sokkal jobb személyiséget ad a karaktereknek.
Eredeti szinkron mindig jobb, főleg egy animénél.
Én úgy voltam vele anno mikor láttam, talán 4-5 éve hogy szerettem nagyon is, az elejét, nagyon jó kis "párbaj" kerekedett belőle és majdnem zseniális lett. Aztán a 25.rész után az egész színvonal baromira esni kezdett, nem spoilerezek de ott történt egy dolog, ami után kábé úgy éreztem hogy felesleges folytatni az animét, mivel közel sem lett olyan jó mint az első fele.
Szerintem érdekes egy anime.
SPOILER
Nekem addig tetszett amíg L meg nem halt :c De még mindig Ryuk viszi a pálmát!:D
SPOILER
Nekem 26.dik rész tetszett a legjobban, ha jól emlékszem.
+ az első fele.
Nekem is nagyon tetszett. Tényleg érezhető volt a romlás "annál a résznél" (fú, de titokzatosak vagyunk :D), bár engem utána is lekötött, ugyanolyan érdeklődéssel néztem végig. Báe a lezárása annyira nem tetszett, de eleget tett a legtöbb elvárásomnak. :D
(Ryuk nálam is favorit szereplő! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!