Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Jók lettek a rajzaim? (lent)

Jók lettek a rajzaim? (lent)

Figyelt kérdés

Megjegyzés:Nem kérek ilyen mocskolódásokat hogy más sokkal jobb, nem azt kérdeztem!

[link]

2014. jan. 31. 09:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Elvileg maszatolás nélkül is meg lehet oldani az árnyékolást, nagyon sokan "elítélik" ezt a technikát. Persze én is szoktam, mert van amikor a kép megkívánja szerintem (mint a belinkelt Sparrow-rajz, az k*rvára tetszik!), meg előfordul az is, hogy az ember a puha ceruzát akarva-akaratlanul elkeni a kezével.

Szóval rajzok:

-Az animékhez/mangához nem értek, tehát arról véleményt sem alkotok.

-Zombie boy: eléggé elveszett a kontrasztja, nem tudom ez a scannelés/fényképezés miatt van, vagy nem használtál elég puha ceruzát/ceruzákat, de nincs mélysége. A szája elég kidolgozatlan, meg a piercingek valahogy kiütnek. Kicsit több tónusozás, és szerintem egész jó. (szerintem a másolás nem bűn, abból is lehet sokat tanulni)

-a lányról készült rajz: na hát az szerintem nincs befejezve, minden bántás nélkül, kicsit ég dolgozz rajta.

-a kéz sem olyan rossz, de annak sem ártott volna némi idő még a tónusozáshoz és a körmökhöz.

-Thorin: na ez egy vázlat, nem? - Erre kell felépíteni a szövetet...

-A Crusade-del ugyanez a helyzet...

2014. febr. 1. 11:47
 12/12 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben igazad van a csajok nincsenek befejezve.

-zombie boy rossz minőségű is kép meg nem teljes.

-a kéz az direkt olyan azon nem szeretnék változtatni.

-Thorin igen az egy vázlat az az nem lett befejezve.

-a lovagot meg csak az unalom szülte nem számolom a jobb rajzaim köz és nem is tervezek változtatni azon csak gyakorlás volt.

2014. febr. 1. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!