Jók lettek a rajzaim? (lent)
Megjegyzés:Nem kérek ilyen mocskolódásokat hogy más sokkal jobb, nem azt kérdeztem!
Heló!
Gyakorlásnak jók, meg kezdő lépéseknek. Másnak még nem. Viszont minden téren nagyon sokat kell fejlődnöd, a satírozástól kezdve a finomabb vonalak alkalmazásán át a részletek kidolgozásáig.
Nem tudom, mennyi idő töltöttél el egy-egy rajzzal, viszont az eredmény láttán 20-30 percet tippelek maximum. Nos, ha több időt és energiát fordítottál volna rájuk, biztosan jobbak lettek volna.
Na ide figyelj. Azt mondtad hogy nem mocskolodjanak, es szerintem az elozo nem volt ilyen veled szemben. Ha velemenyunk erdekel, fogadd el a jot es a rosszat is, mert nem rosszbol tesszuk.
De most a rajzokrol fecsegjunk. :)
Nekem tetszenek, bar meg van mit fejlodni. Ilyen szinten en is tudok rajzlni ( amugy en is ilyen anime stilusu rajzokat szoktam csinalni). Igen, sok gyakorlas kell, mig megfeleloen fogsz banni a ceruzaval. DE nekem tetszik az egesz, foleg Koizumi :D
Fáj nem fáj, így gondolom, és nem fogok snekinek ynalizni azért, hogy tévedésből azt gondolja, hogy több, mint ami. Amíg valaki nem tudsz szépen satírozni, kitölteni a részeket, a szememben nem több egy lekles kezdőnél, akinek sok gyakorlás kell. Jó sok.
Továbbá: van egyéni rajzod? Amit nem másoltál, hanem saját ötlet az egész?
Azért kérdeztem, mert a legtöbb úgy néz ki, mintha másolat lenne. Egy kérdés az csak egy kérdés.
Itt az egyik rajzom, bár ez már 3 éves: [link]
A3, grafit
Hopp, ezt elfelejtettem: kockart.hu
Magyar művészek munkái, amatőrük és profik egyaránt. Remek oldal, ahol segítenek, versenyek is vannak, éstékeli ka képeket... és persze mindezt magyarul, magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!