Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Jók lettek a rajzaim? (lent)

Jók lettek a rajzaim? (lent)

Figyelt kérdés

Megjegyzés:Nem kérek ilyen mocskolódásokat hogy más sokkal jobb, nem azt kérdeztem!

[link]

2014. jan. 31. 09:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%

Heló!

Gyakorlásnak jók, meg kezdő lépéseknek. Másnak még nem. Viszont minden téren nagyon sokat kell fejlődnöd, a satírozástól kezdve a finomabb vonalak alkalmazásán át a részletek kidolgozásáig.

Nem tudom, mennyi idő töltöttél el egy-egy rajzzal, viszont az eredmény láttán 20-30 percet tippelek maximum. Nos, ha több időt és energiát fordítottál volna rájuk, biztosan jobbak lettek volna.

2014. jan. 31. 10:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Azért nem kicsit fejlődtem ha megnézed az első rajzomat meg az utolsót. Kezdésnek? gyakorlásnak ? lehet hogy nem vagyok valami óriási művész de azért ez egy kicsit fájt hogy kezdőnek tituláltad a rajzomat.
2014. jan. 31. 10:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Na ide figyelj. Azt mondtad hogy nem mocskolodjanak, es szerintem az elozo nem volt ilyen veled szemben. Ha velemenyunk erdekel, fogadd el a jot es a rosszat is, mert nem rosszbol tesszuk.

De most a rajzokrol fecsegjunk. :)

Nekem tetszenek, bar meg van mit fejlodni. Ilyen szinten en is tudok rajzlni ( amugy en is ilyen anime stilusu rajzokat szoktam csinalni). Igen, sok gyakorlas kell, mig megfeleloen fogsz banni a ceruzaval. DE nekem tetszik az egesz, foleg Koizumi :D

2014. jan. 31. 11:44
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Fáj nem fáj, így gondolom, és nem fogok snekinek ynalizni azért, hogy tévedésből azt gondolja, hogy több, mint ami. Amíg valaki nem tudsz szépen satírozni, kitölteni a részeket, a szememben nem több egy lekles kezdőnél, akinek sok gyakorlás kell. Jó sok.

Továbbá: van egyéni rajzod? Amit nem másoltál, hanem saját ötlet az egész?

2014. jan. 31. 12:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Kedves #3 van saját alkotásom nem is egy. Meg mutatnád nekem a te rajzaidat mert igen kíváncsi lettem hogy kell általad emlegetett módon rajzolni.
2014. jan. 31. 13:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Azért kérdeztem, mert a legtöbb úgy néz ki, mintha másolat lenne. Egy kérdés az csak egy kérdés.

Itt az egyik rajzom, bár ez már 3 éves: [link]

A3, grafit

2014. jan. 31. 13:56
 7/12 A kérdező kommentje:
Ahhan értem már mire gondolsz. Igen egyébként látszik mennyit dolgoztál vele mondjuk ha én nem fél órát dolgoznák rajta akkor jobb lenne majd a következőnél próbálok alaposabb lenni majd meglátjuk.
2014. jan. 31. 14:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért is írtam ,hogy ha több időt sáznsz rá, biztos jobb lesz. A többi, ami kell, egy használható radír, rajzlap és 2B 4B 8B ceruza. No meg egy papírzsepi, amivel a satírozást finomíthatod, fémes felületet adhatsz, élővé teheted a képet.
2014. jan. 31. 14:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hopp, ezt elfelejtettem: kockart.hu

Magyar művészek munkái, amatőrük és profik egyaránt. Remek oldal, ahol segítenek, versenyek is vannak, éstékeli ka képeket... és persze mindezt magyarul, magyarok.

2014. jan. 31. 14:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Minden megvan hozzá csak van 1-2 rossz szokásom pl.:nem szeretek maszatolni max pastelnél. Kösz az oldalt meg megcsekkolom.
2014. jan. 31. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!