Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ki a legerősebb a Fairy Tail-ben?

Ki a legerősebb a Fairy Tail-ben?

Figyelt kérdés
wiki szerint natsu gray egyforma erősek.. Mangában viszont, azt a 7 évvel idősebb 2 lacrimával rendelkező rouget is darálja. Meg erza-t leveri Gérard oszt Natsu elveri Gérardt, Zerot. És kb majdnem egyedül a 2. céhvezért, egyedül az ikersárkányokat új formája nélkül...

2014. jan. 25. 17:44
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Csak azért nem tudja legyőzni ugye rendesen pl.: Makarovot mondjuk mer ugye nem fenyegeti bántja a céhet, a barétait.
2016. febr. 14. 20:03
 22/27 anonim válasza:
Kérdezőnek a listájához: kihagytad Igneel-t Metalicanát meg Grandinét őket is bele kell számolni!
2016. febr. 14. 20:07
 23/27 anonim válasza:

Mangához viszonyítva (nem számítok bele olyan karaktereket akiknek az erejét még nem mutatták) szerintem:

1. Acnologia

*szünet hogy érzékeltessem a 2. helyezett lemaradását*

2. Zeref/Sárkányok^^

3. Natsu Igneel tüzével:D, Gildartz

4. God Serena (már halott),

5. Brandish

6. Laxus/Wahl/Ajeel/Jellal

7. Natsu, Gray, Erza, Mirajane

Akiknek megemlítik az erejét/utalások vannak rá de lófaszt nem tudunk róluk:

1. END

2. August

3. Dimaria/Neinhart/többi Spriggan 12

2016. febr. 19. 18:10
 24/27 anonim ***** válasza:
Eddig alárhány Top10es listát olvastam, szerintem a #23as válaszolóé a legvalósághűbb.
2016. aug. 30. 17:15
 25/27 anonim ***** válasza:
Gyerekek.. A legerősebb Natsu.. Mert SPOILER Natsu az E.N.D és Zeref kisöccse akit Zeref feltámasztott mert meghalt :P
2017. jan. 21. 18:21
 26/27 anonim ***** válasza:
Gray olyan erős,mint Natsu.Főleg,hogy most Démonölő vált belőle.Natsu END vagyis egy Démon.Gray vadássza a démonokat.Szóval szerintem ugyan olyan erősek.Ők a legerősebbek a Fairy Tailben.Utánuk jön Gildarts majd utána jön Erza,Laxus és az örege Makarov.És bármit is mondjon bárki,szerintem Gray van olyan erős,mint Natsu.
2018. okt. 20. 01:34
 27/27 anonim válasza:
Bárki bármit mondhat egy röpke utalás nincs arra hogy gray csak megközelítené natsu erejét
2019. jan. 8. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!