Ki a legerősebb a Fairy Tail-ben?
A legerősebb Zeref!! :D
Eléggé sokan mondják, hogy ha Top10-ben megmérnénk, akkor Zeref győzne. Na most, ennek utánanéztem. Találtam egy oldalt, ahol Top10-ben felállították....
Zeref győzött... Ő a legrősebb!!
Acnologia? Vele mivan? :D
Én saját elképzelésaim szerinti top 10:(Manga alapján)
1. Acnologia
2. Zeref/Natsu+Atlas Flame
3. Natsu(dragon force+villámló tűzsárkány miatt, most már elég tápos)
4. Hades
5. Makarov
6. Gazille(vasárnyék sárkány)
7. Gildarts
8. Jura/Laxus/Jellal/Mystogan
9. Erza
10. Minerva
Hehe, ez jó.
Absolute zero-t nem sikerült neki :D Megfagyasztotta oszt most meztelenül ül Lisannaval börtönben :D
Ja ,igen a mangában ^^
Zeref ,igen-igen...Szupereőőős^^ És igen ,Silver is :3
MInek a végét? A mostaninak, vagy a legvégét?
Ha valaki leveri Silvert az Gray lesz... Mivel mindig vele hasonlítgatják, vagy natsu+gray veri be, vagy erza soloban :D
Áhh, Natsu+Gray, vagy solo Gray lesz, esetleg Erza soloban :D
Ha nézted, olvastad, akkor tudnod kellene.
NIncs benne logika. Makarov veszít Hades ellen, de Natsu leveri. Aztán, ha Natsu S-osztályú szeretne lenni, akkor le kell győzze Makarovot, 1 ütéssel kiüti Natsut :D
Hát Natsu sose győzte le egyedül Hadest.
És amúgy is önerőből semmit se ért Hades ellen csak azért tudott vele harcolni mert megette Laxus erejét
Gérardot csak azért győzte le mert megette az Etheriont és így elérte a Dragon Forcet és Zerot is a DF miatt tudta leverni és ott Gérard segítette hozzá
önerőből gyengébb mint Erza bár a Villámló Tűzsárkány módja viszont sztem erősebb mint Laxus
de tény h az érzelmek is befolyásolják az erejüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!