Fairy Tail c. animét meg nézzem jó anime? Ugye nem olyan mint a Naruto?
Ha animéket nézni jobban szeretsz, mint mangát olvasni, akkor érdemes megnézni az animét (bár néhány filler miatt én inkább a mangát olvasom). Az alapján, amit a sorozatból láttam, nagyon jók a zenék, néhány pluszt is ad a történethez, bár nem rontja el az eredetit, és a grafika is jóval szebb, mint a Naruto volt először.
Másik kérdésedre a válasz: nem, nem olyan mint a Naruto, bár ez is hosszú. A szereplők is másabbak, és egy kicsit talán komolytalanabb is a történet, noha az egyensúly a komoly és vicces részek között meg van tartva. Végeredményben szerintem nagyon jó. Még nem jutott el odáig, mint a Naruto, és bár annak nagyon összetett és kidolgozott története van, a Fairy Tail is nagyon jó.
Egyszóval szerintem nézd meg^.^ (A történet leírása az Animeaddicts oldalon fenn van)
"Ha nem szereted a narutot akkor a shonent se szereted"
Erre annyit mondanák hogy akkor te még nem láttál minőségi shounen animét :D
nekem a fairy tail a kedvenc animém elég vicces és pörgős emellett van benne pár tanulság is szerintem szuper egy anime érdemes megnézni és többször is megnéztem nem tudom megunni XD
a fairy tail rajongóknak írom áprilisban fojtatják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!