Ki a legerősebb a Fairy Tail-ben?
még valami Future Rogue Dupla elemű móddal rendelkezett de arról szó sem volt h 2 Lachrima lenne benne
v én maradtam le vmiről?
ak ezek szerint elsiklottam felette
tudsz linkelni egy oldalt amiből kiderül h 2 Lachrimája van?
Én 11-gyel értek egyett, nem volt benne kettő, az én videómban az volt, hogy ezt az erőt szereztem Stingtől, amikor megöltem. Amúgy meg nagyon résen mondta még Erigor(tudjátok, a kaszás csávó) hogy régen volt egy olyan technika hogy az érzelmek lángja. Ebből következik hogy Natsu ereje változó. Amúgy meg túl sok a változó. Pl.: kint vannak az óceán közepén, sehol egy talpalatnyi föld százmérföldes körzeten belül, akkor szerintem Juvia is lecsapná Natsut mint a pinty. Sőt ha mondjuk azt is hozzávesszük, hogy Natsu hirtelen gonosz lesz, és elfogta Gray-t, és ki akarja végezni, akkor boritékolható a győzelem Juviának. Erza amúgy bőven nem csapta le Gerardot, mert az csak egy csapda volt, hogy lebénithassa, mert ugy áldozatnak szánta. Mint azt megjegyezték előttem, Gérardot az Etherionból éve csapta le, Zerot Gérard erejéből éve kapta szét, Purehitót(2. mester) elesett volna, ha a barátai nem állitják fel, és lökik tovább, Nomeg ha Laxus nem ad neki a villámjából, akkor sem igen lett volna hozzá ereje, Az ikersárkányos győzelmét szintén az érzelmek tüzének köszönheti(bántották Wendyt-Lucyt--> instant halál), új oracion seises győzelméhez meg Lucy segitette hozzá, A kigyócsajt(a csillagszellemek lázadásánál), meg Happy miatt. Kihagytam valamelyik BOSS-t? Ha igen, biztos te is kitalálod hogy ki miatt győzött. Tehát a TOP 10:
1.: Fairy Tail
2.: Zeref
3.: Acnologia
4.-5.-6: Balam szövetség
7.: Sabertooth
8.: Lamia Scale
9.: Mermaid Heel
10.: Blue pegasus
Esetleg a Sabert lehet előrébb tolni, és valszeg nem igy értetted, hogy céhek szerint(Zeref, Acnologia XD) de Ez igy nagyjából jónak tünik.
ui.: nem volt hosszú i-m, meg ü-m.
Nem az csak azt adja h még benne van az Árny Sárkány Lachrima.
Azt mondta h megette Sting mágiáját (bár nem tom h ezekkel a szavakkal mondta-e) de azt egy szóval se h kivette a Fehér Sárkány Lachrimát Stingből és magába ültette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!