Sveacer kérdése:
Igaz az a megérzésem hogy tobi=obito?
Figyelt kérdés
Csak név is majdnem anagramma vagy mi meg tobi csak a jobb szemét használja2014. jan. 21. 09:10
1/5 anonim válasza:
Tobito!! Már animében is kiderült, hogy Obito=tobi
2/5 A kérdező kommentje:
Ott még nem tartok 2 része halt meg obito
2014. jan. 21. 09:26
3/5 anonim válasza:
Az animében tényleg úgy van összerakva, hogy nekem is azonnal leesett, viszont amikor később ezerrel hirdette, hogy ő Madara akkor elbizonytalanodtam. A mangában ez a rész a naruto shippuuden története előtt van berakva.
4/5 anonim válasza:
Nos, én tudtam pár rész után, hogy ki valójában(tobis rész)
Nem is sejtettem, mert jobb szem, másik eltakarva, Uchiha.
Az összeset kiirtották, s aki volt lehetőség az is ki van zárva, mert később kiderült, hogy izuna a szemét, elnézést, ha rossz nevet írok, itachi haverja odaadta itachinak a szemét, mikor elvette az danzo. Onnantól lehetett tudni, hogy obito él, s soha nem mutaták, hogy obito meghal, csak rázuhan egy szikla, de ugye már sok mindent láthattunk..
5/5 Tatár Zoltán válasza:
Nos először is nem Izuna, hanem Uchiha Shisui(siszui)az, aki oda adja Itachinak a bal szemét. másodszor igen jó volt a megérzésed, ugyanis Obito-t megmentette az igazi Madara aki azért maradt ennyi ideig életben mert Hashirama sejtjeit ellopta miután legyőzte őt Hashirama. Továbbá mikor megkapja a maszkot ami valójában egy Zetsu (az első Zetsuk egyike amolyan prototípus) és meghal Madara megkapja Madara hangját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!