Bejöhet a megérzésem?
Figyelt kérdés
2 szer is azt mondták,h kislányunk lesz,bár azt hozzá teszem,h még csak 12 hetes.Mielőtt teherbe estem nagyon kislányra vágytam...viszont mióta terhes vagyok azóta tudom érzem,h fiú.Nem is tudok semmiben sem kislányban gondolkozni.Volt akinek a megérzése jött be és a dokik nézték el?2013. máj. 18. 11:10
1/7 anonim válasza:
Ismerősömnél pont ez volt, ő teljes meggyőződéssel állította, hogy fia lesz, mert hogy azt érzi. De kislány lett.:)
2/7 A kérdező kommentje:
Hát benne van ,h én tévedek,csak fura mert inkább kislányra vágyom(de teljesen mindegy),és mégis ez az érzés
2013. máj. 18. 11:25
3/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, én kislányra vágytam, de éreztem, hogy kisfiú lesz. 18. hétig nem mondtak semmit, csak akkor mondták, hogy kisfiú :-) Szerintem azért 12 hetesen még nem lehet 100%-ig biztos a doki, úgyhogy még bármi lehet.
4/7 anonim válasza:
Szia!Azért lehet a megérzésekben valami :-)Nekem 2 kislányom van,én mindkét alkalommal éreztem,hogy lányt hordok a szívem alatt....A másodiknál a férjem azt mondta,hogy tuti,hogy kisfiú lesz...ez még a 8.hét környékén volt,csak mosolyogtam magamban,és én már akkor éeztem,hogy bizony ő is kislány lesz....Boldog babavárást kívánok!!!Tamy
5/7 anonim válasza:
Mindkétszer az első pillanattól fogva fiút éreztem. Másodszorra ugyan a férjem állította hogy szerinte lány, de a 18. heti uh-n bebizonyosodott az érzésem.
Szóval nekem bejöttek a megérzéseim.
12 hetesen a dokik mondták hogy lányotok lesz? Ezt elég korainak tartom, szerintem még simán "kinőhet ott valami".
6/7 A kérdező kommentje:
Igen egy doki és egy szonográfus,bár a doki azt mondta,h még ne vegyem 100 százalékra,már nagyon kíváncsi vagyok:-))
2013. máj. 18. 13:07
7/7 anonim válasza:
Én is éreztem hogy lányt hordok a szívem alatt:-)) Fiam lesz:-) Nekem nem jött be a megérzés, végülis 50-50%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!