Tudtok normális naiméket?
Psycho Pass 2012-es, de te tudod... ^^
Egyébként pontosan milyen műfajra gondoltál? Mert az oké, hogy nem ecchi, de ezel nem szűkítetted a kört...
Amit én mondtma, az is 2010 utáni, és gyönyörűen néz ki (Ghibli, ugyebár)...
Egyébknét miért nem jók a régebbiek? Szentjánosbogarak sírja mestermű, Másodpercenként 5 centiméter csodálatos anime, elképesztő látvánnyal...
Rengeteg kiválóságtól fosztjátok így meg magatokat.
Zetsuen no tempest
Shingeki no kyoujin
Shingeki no Kyojint meg ne nézesd anyukáddal, mert kibukik. Kedves előttem válaszoló, olvastad te egyáltalán a kérdést??? (A másikat amit ajánlott nem ismerem, de a Shingekiben emberevő óriások vannak meg egy csomó vér, kétlem, hogy anyukád értékelné, noha egy nagyon jó anime.)
Én is a Ghibli stúdió animéit ajánlanám, a régebbieket is. Plusz még az Ookami Kodomo no Ame to Yukit.
Ookami kodomo no Ame to Yuki. A főszereplők két kisgyerek és anyukájuk. Nagyon szép történet, nem sorozat hanem egy kb 2 órás anime movie. Animeaddicts-en fent van felirattal, nekem nagyon tetszett, érdemes megnézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!