Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a "Holiday"...

Mi a véleményetek a "Holiday" című filmről? Légyszives normális válaszokat!

Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem írnád oda, hogy normális válaszokat vársz, akkor nem tűnnél arrogánsnak.

Milyen vonatkozásban kéred a véleményünket?

Nekem pl. az a véleményem, hogy nem tudnám a zsebpénzemből megvenni a jogait.

2013. nov. 22. 23:05
 2/5 A kérdező kommentje:
hu köszi,nagy segítség voltál...az ilyen értelmes válaszokat másnak küldd légyszíves...ja és bocsánat,hogy számodra arrogánsnak tűntem...tudod mit tőled semmiféle értelemben nem kérem a véleményedet.tartsd meg magadnak!!
2013. nov. 24. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ember! Nem kérdezel semmit. Mi a véleményük. De milyen vonatkozásban? Ne csodálkozz, ha értelmetlen kérdésre nem válaszolnak neked. Az, ahogyan felvezeted, tényleg tahóság.
2013. nov. 24. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ne csodálkozz, hogy két nap alatt nem nagyon érkezett más beírás. nem fogalmazod meg a kérdésed rendesen, s tényleg neveletlen is vagy.

A film egyébként aranyos. Ezzel most előrébb vagy?

2013. nov. 24. 17:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kedvenc filmem :) Tetszik, hogy két szálon fut a történet, mégis van, ami összeköti ezt a két szálat. Jól eltalálták a színészeket is. Alapjában véve szeretem az olyan filmeket, amikben tél van, és ebben az is megtalálható. Maga a történet is jó, miszerint 2 idegen házat cserél egy bizonyos időre. Nekem ez tetszik, bár a film alatt eszembe jutott, hogy én ezt biztos nem merném megcsinálni, nem tudnék vakon megbízni egy idegenben.

Biztos, hogy vannak sokkal izgalmasabb filmek is, de engem valamiért ez fogott meg, nekem tipikusan olyan film, amit este pihenés képpen bebújva a meleg takaró alá nézek meg, főleg hidegebb, téliesebb időben, mert nekem olyan a hangulata :) Hiába, hogy vannak benne napsütéses Los Angelesi részek is, de mégsem kerülök tőle nyári hangulatba, inkább az ellenkezője.

2014. máj. 1. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!