Tudnátok NORMÁLIS animéket mondani?
A normális alatt azt értem, hogy nem egy elhúzott értelmetlen és gyerekes hülyeség, mint az animék 80%.
Inkább legyen elvont, érzelmekkel teli.(nem nyálas) Semmi képen se olyat mint a Naruto,(hosszú, értelmetlen) vagy pl Vampire Knight (nyálas, unalmas) , Mirai Nikki (Nagyon gyorsan ledarálják benne az egész történetet, emellett nem kedvelem az ennyire fantasy világú animéket) emellett olyan sem érdekel mint pl a Code Geass, mivel számomra halál unalmas. Magamtól sosem találok rá normális animékre, csak nagyon ritkán kapok másoktól. Most hagytam abba az Attack on titant, ami bámulatos volt, de mi az hogy egy animét kiadnak és úgy konkrétan a közepénél abbahagyják?!... Egészbe , vagy sehogy.
Amiket nagyon szeretek, a mély mondanivalójuk miatt és azért. ,mert érzelemmel teli: Death Note, Wolf's rain, Attack on titan,Nana,Princess of mononeke,Elfen Lied,AnoHana,Another
Szia, amiket írtál hogy tetszettek azok tényleg a legjobbak között vannak, és ezért magasra teszik a mércét :/
nekem még ez tetszett nagyon, érdemes belenézni, aztán ha nem, nem:)
Neon Genesis Evangelion
Blue exorcist
kuroko no basuke
és az angel beats csak akkor érted meg ha végig nézzed
Tényleg jókat írtál, a kedvencem pont a Wolf's Rain, a Death Note és a Code Geass. Amúgy nem értem, az utóbbi miért volt számodra halál unalmas, de te tudod. :)
Valamikor elkezdtem a Rainbow: Nisha Rokubō no Shichinin-t. Végül úgy döntöttem, inkább majd megnézem az egészet, mikor végig le lesz fordítva, de annyira emlékszem belőle, hogy az eleje nagyon megfogott.
Érzelmekkel telinek esetleg ott van a Kobato, de ne kövezz meg, ha nem felel meg az ízlésednek. :D (ugyanis nem valami komoly)
Mit mondjak még, a Clannad (bár ez nekem annyira nem jött be) és az Angel beats! már volt, még az Air is olyasmi, amit folyton dicsérnek a mély mondanivalója meg hasonlók miatt (bár szinte mindenkinek még a végén is teljesen homályos az egész sztori)
Más nem is jut eszembe (talán azért, mert inkább a retardált, humoros művek híve vagyok, így sok komolyat nem is ismerek), de remélem, segítettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!