Tudnátok NORMÁLIS animéket mondani?
A normális alatt azt értem, hogy nem egy elhúzott értelmetlen és gyerekes hülyeség, mint az animék 80%.
Inkább legyen elvont, érzelmekkel teli.(nem nyálas) Semmi képen se olyat mint a Naruto,(hosszú, értelmetlen) vagy pl Vampire Knight (nyálas, unalmas) , Mirai Nikki (Nagyon gyorsan ledarálják benne az egész történetet, emellett nem kedvelem az ennyire fantasy világú animéket) emellett olyan sem érdekel mint pl a Code Geass, mivel számomra halál unalmas. Magamtól sosem találok rá normális animékre, csak nagyon ritkán kapok másoktól. Most hagytam abba az Attack on titant, ami bámulatos volt, de mi az hogy egy animét kiadnak és úgy konkrétan a közepénél abbahagyják?!... Egészbe , vagy sehogy.
Amiket nagyon szeretek, a mély mondanivalójuk miatt és azért. ,mert érzelemmel teli: Death Note, Wolf's rain, Attack on titan,Nana,Princess of mononeke,Elfen Lied,AnoHana,Another
Nem tudom ezeket láttad e már és nem tudom az ízlésed.
Olyan komolyabb hangvételüket megszoktam nézni.
Amiket én láttam eddig és azt mondom hogy még filmkéni is megállná a helyét az nem sok.
Szinkronos: Hellsing természet feletti meg vámpíros de szerintem nézhető.. ízelító http://www.youtube.com/watch?v=xqubJUFiH_Y
Aztán ott a covboly bebap. ez is szinkronos.. alternatív jövöbe játszódik humoros akciós és elbaltáznak mindent szakszerűn életszerűen. :) Ennek sorozat ésfim változata is készült szinkronos mind a 2
A matrixhoz hasonlót nem tudom díjjazod e? Abból 3mat is tudok. van az Animatrix a Ghost in the shell és az Akira.
Mind 3 szinkronos.
Feliratosba Van a hellsingnek egy Ova verziója része ami durvább keményebb szadistább pörgősebb.
Találtam egy maffiásat is Black lagoon nak hívják. Kaland akció. Ez is feliratos sajnos de rengeteg akció és látványelem van benne ,váratlanul történnek az események és meg van csinálva ki van találva. http://www.youtube.com/watch?v=Dv-3dcIHfXo
Ami meg a dragomball utódja az a bleach.. azthiszem egy darabig az is szinkronos...
Initial D. Japán illegális autóversenyzők mindennapi élete. Sajnos felirat ez is.
Vanegy zombis is High School Of The Dead olyasmi mint a resident evil csak animébe. ezzel is csak feliratos verzióba találkoztam idáig.
Ezeket mind meg tudod simán találni az indavideón. Le se kell tölteni.. Elég ha a végére beírod indavideo (animeneve) -rész 1.2,3 autómatkusan a valamilyen módon magyart adja be.
Szóval ezek amiket tudok így hirtelen.. Ha találtál jót azért közöld.. Csőő, jó szórakozást. :D
Nézd meg feltétlen a Fullmetal Alchemist-et is. :)
Az elején nem fogok érteni, kicsit zavaros, mert hol a jelen megy, hol a múlt. De ha szépen nézed folyamatosan, érteni fogod. Évek óta kedvencem. Két évados, meg azt hiszem (emlékeim szerint) van hozzá 3 film. (Vagyis én 3-at láttam!) Van benne harc, szerelem (bár az kevés), jó sok poén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!