Karácsonykor és Szilveszterkor miért nem képesek normális műsorokat leadni?
Nem tudom, drága a jogdíj...
De igazából a megoldás, hogy nem tévézel...nekünk előfizetésünk incs...csak akkor kapcsoljuk be a tévét, ha a többi eszközt kapcsoljuk rá(szgép, appletv, playstation...stb)
Tv műsort nem tudnám megmondani mikor néztem utoljára,jah amikor megnéztem, hogy digitális átállással mi jön kiváncsiságból
Még mindig és még inkább a régi műsorok, mert azok között sok olyan található, melyek nézhetőek, tartalmasak, értelmesek, kulturáltan, szellemesen szórakoztatóak, nem különben alkalmasak a szórakoztatva művelődésre.
Igaz, nem derékon alul mutogatják magukat a "celebek", nem csupán a szexről csámcsognak, nem káromkodnak, disznólkodnak, nem emelik be a köznyelv szintjén az alpári beszédet, nem emelik a közszórakoztatás szintjére az öncélú disznólkodást, aberrációt.
De hát ki milyen szinten él, úgy ítél. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!