Normális-e az, ha szilveszterkor SEM megyek el bulikba, és nem rúgok be, hanem inkább a családdal vagyok? 15éves fiú vagyok, szerintem normális, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre.
Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 01:42
1/9 anonim válasza:
szeretleeek :D persze, hoygy normális :)) nyugi, :DDDD
2/9 anonim válasza:
normális
abszolút
ne aggódj
egyáltalán
3/9 anonim válasza:
15 évesen igen, később már nem. Le lehet pontozni.
4/9 anonim válasza:
teljesen normális.
én sosem iszom és nem is járok bulikba.
a szilvesztert is itthon töltöttem.
5/9 anonim válasza:
utolsó vagyok: holnap leszek 17 éves, lány vagyok
6/9 anonim válasza:
Akkor egy normális lány az előző én is 15 vagyok bár én azért kimentem az utcára és megittam egy üveg pezsgőt de buliba én se mentem el.
7/9 anonim válasza:
#5 vagyok.
kedves utolsó válaszoló azért én is kimentem :) de én nem ittam!
mára meg rendesen megfáztam :(
Boldog Új Évet!
8/9 anonim válasza:
én is srác vok és 15 éves :) először úgy volt h otthon leszek családommal de végül egy volt osztálytársnál és barátnál töltötttem.igaz nem mentünk sehova otthon voltunk gépeztünk zenéltünk tv-t néztünk beszélgettünk de jó volt,4 hónapja nem láttuk egymást amúgy se.viszont most ahogy hazajöttem face-n már ismerőseim osztálytársak többsége képeket osztott meg írták h milyen jó volt a buli stb. ez aggaszt mert én sem voltam még soha,de azért mert nincsen semmi baráti kör,bulis,piálós,hülyülős meg nem vok így hát :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!