Az normális ha a 13 éves barátnőm alkoholt iszik?
Lime-os BREEZER-t iszik vagy mit:D (nem tudom hogy írják)
és 13 éves lesz januárban!! Szerintetek normális ez??
én aggódok mitta.Legjobb barátnőm.
Ha nem rendszeres, akkor nincs vele nagy baj. A bacardi breezer kb. egy lónyál...
Kicsit túlzásba van azért víve a piakérdés... Nem, nem jó, ha egy 13 éves piál, de szilveszterkor már 10 évesen is beleihattam egy kortyot a pezsgőbe, és vígan eljátszottam, hogy berúgtam, mert az poén. 14 évesen apám kért nekem egy deci vörösbort a tapolcai hekkzabálás után, mert miért ne... Azóta eltelt pár év, és nem vágyom a piálásra. MÉRTÉK emberek. Ha egy évben egyszer megissza (de csak akkor!) nincs vele különösebb probléma.
(off: jellegzetes dolog, hogy valaki minél később kezd piálni, annál nagyobb az esélye az alkoholizmusra. Párom munkatársa 24 éves koráig bele se szagolt semmiféle piába, azóta viszont full alkesz... én kiéltem magam 17-18 évesen, és ma max egy sört ha megiszok... párom úgyszintén.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!