No elmentem aludni, mivel nem válaszoltál. Nem véletlenül kérdeztem mihez kell, mert én pl LCD TV-k paneljának forrasztás utáni "trutyi" eltávolításáoz, és matrica műanyagról való eltávolításához használom. Ide izopropil/isopropil (ígyis-úgyis írják) alkohol jó, mert nem bántja sem a lakkréteket, sem a műanyagot. Ez 99%-os és tudom hol kapható.
Tiszta "normális" alkoholt gyógyszertárban vettem kb 3hete. Tudom elvileg csak 70%-os van a patikába, de az miből készül? Naugye, csak szépen kell kérni, vagy jó, ha ismered a gyógyszertárost.
2011. aug. 3. 04:31
3/21 anonim válasza:
hát én is csak 70%-osról tudok...
2011. aug. 3. 04:37
4/21 anonim válasza:
Rosszul tudod:
Termék neve: Isoclene - Izopropil alkohol
Rendelési kód: TTIAISO250
Katalógus kód: 179G
Csomagolási egység: db
Márka: AF
Leírás: - nem hagy foltot
- általános tisztító műszaki
szakemberek részére
- isopropanol tisztító folyadék
író/olvasó fejek
karbantartásához
- 99,7 %-os isopropil alkohol
2011. aug. 3. 04:44
5/21 anonim válasza:
veszel 70eset azt meg tovább főzöd :D
2011. aug. 3. 06:48
6/21 anonim válasza:
gyakorlatilag az első korty után meghalsz, szóval keep going.
2011. aug. 3. 08:53
7/21 anonim válasza:
Én a gyógysertárba bementem, kértem alkoholt, mondta, milyenek vannak, én meg mondtam, hogy 97%-osat szeretnék. Bement, kimérte, kifizettem(nem olcsó dolog), aztán kész. Ha jól emlékszem, volt 99%-os is, de nem biztos.
2011. aug. 3. 09:41
8/21 anonim válasza:
Sehol, a létező legtisztább is "csak" 96 %-os. (olyan erősen kötődik a vízhez, hogy lehetetlen jobban megtisztítani)
2011. aug. 3. 14:51
9/21 NoodIy válasza:
Nem lehetetlen, csak desztillálással nem lehet tisztábbat előállítani, vízelvonó szerekkel előállítható tisztább.
2011. aug. 3. 15:30
10/21 anonim válasza:
Így igaz, 96%-os a max. amit elő lehet állítani. A gyógyszertárban meg van 96%-os és 70%-os alkohol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!