Hol lehet kapni 99%-os alkoholt? NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉRNÉK! :D
16:25-nek
"Ezzel a módszerrel legfeljebb 18-20% (V/V) etanoltartalmú oldatot lehet előállítani, az ennél töményebb alkoholt desztillálással készítik (kihasználva azt, hogy az etanol forráspontja (78 °C) alacsonyabb a vízénél (100 °C). Az így előállítható legtöményebb etil-alkoholos oldat is „csak” 96 (V/V)%-os (tiszta szesz), ugyanis a maradék 4% víz együtt forr az alkohollal. Töményebb, ún. abszolút alkoholt (100%) csak vízelvonószerek használatával nyerhetünk (víztelenítésére kálium- vagy kalcium-karbonátot használnak)."
"VIzbe esett a telefonom és úgy tudom ha "beáztatom tiszta alkoholba az jót tesz neki! nem lett zárlatos"
No ezért kérdeztem a első két hozzászólásba, hogy mihez kell! A tiszta gyógyszertári alkoholt felejsd el, mert oldhatja a panelen lévő lakkréteget. Erre a célra (is) van az isopropil alkohol. Úgy is keresheted, hogy isopropanol.
A www.sini.hu - nál kapsz. A weboldalon rajta van a telefonszámuk.
1L-es kiszerelés : 99,5% alkohol, tisztításhoz, zsírtalanításhoz. Maradéktalanul elpárolog, üvegen és bevonatmentes fémeken nem hagy foltot. Ajánlott video, hangfej, mechanika, objektív tisztításához!
Vevőkóddal 1352Ft+Áfa az egy liter.
Ha ezt és innen veszed, írj privátot és adok vevőkódot.
Kód nélkül bruttó:2785Ft.
Sajnos belinkelni nem tudom, mert csak kóddal léphetsz be, tehát nem látnád.
CNI kft.
Tiszaújváros, TVK Ipartelep, 2092. hrsz., 3581 Hungary
+36 49 527 024
500Ft korul van egy liter es azt hiszem a minimum 5liter
Udv mindenkinek !
18-as..
Itt sokkal olcsóbb is van 1575 Ft 1 literes. 2 féle.
És van 5 literes is. 4620 Ft.
Mennyiségi kedvezmény van. (csak személyes átvétel. BP.)
Összetétel: 98% izopropil alkohol, 2% izobutil alkohol
vagyis 100%-os alkohol
19: VMD-89L?
Ez ma már 2600+áfa 1L....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!