Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Ti szeretitek még mindig a...

Ti szeretitek még mindig a Death Note-ot?

Figyelt kérdés
Én most nagyon rá vagyok kattanva :) és azért is kérdezem mert már nem egy mostani anmie és ti is szeretitek -e még ha igen nektek ki a kedvencetek?

2013. okt. 29. 23:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
13%

"végülis okosabb mint L"

Én erre azt mondom hogy L+Light x 100 = Lelouch.

2013. nov. 6. 09:08
 22/26 Nirata ***** válasza:
100%

Hát én is kb akkor láttam az animét, mint te kérdező.... Kb két hete fejeztem be, és rettenetseb a hatása alatt vagyok még most is... Kajak egy hétig arról álmodtam, hogy hogyan lehetne L nevét megtudni, stb... de nem telik el egy nap, hogy ne jutna eszembe...

Imádom... bár szerintem a 25 rész után eléggé depressziós lett a hangulata (pláne az utolsó 3 részé)

Ajánlom a film változatát is! Nagyon jó az is (:

Ja! és én is imádtam Mellot! (Near egy kis L utánzó, ÉRZÉKETLEN VAKARÉK)

(:

2013. nov. 18. 16:44
 23/26 A kérdező kommentje:
Hát körülbelül én is így vagyok vele :D Imááádom :)
2013. nov. 18. 20:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom, de az L halála utáni részeket többet biztos nem nézem meg, szerintem utánna borzasztó sz@r lett az egész, ahhoz képest amilyen volt.
2013. dec. 7. 17:16
 25/26 A kérdező kommentje:
Hát azok tényleg már nem olyan erősek mint amikor még L is élt :/
2013. dec. 7. 20:12
 26/26 anonim válasza:
Nos, én Light-ot bírtam legjobban de Ryuk is nagy arc volt. Misa nagyon idegesítő volt, Rem pedig közepes. L-t szerettem kicsit persze boldogabb voltam hogy Light nyert. Neart egyenesen gyűlöltem. Ryuzaki 25 részen keresztül küzdött keményen Lightal erre jön az az idióta és 10 rész alatt elkapja Lightot pedig nem is voltak nagy összefüggései, nem is gondolkodott egyszerűen elkapta. Az első végignézésnél (jó régen) Sírtam a végén pedig 15 éves voltam már :D Azóta vagy még 6-szor megnéztem és mindig úgy szoktam abba hagyni hogy a 25 rész végénél meg se várom hogy kimondják hogy folytatjuk, hanem miután Light kimondta hogy én vagyok az új világ istene elkattintok és ezt tekintem végnek. (vagy a 36.-ig nézem és ott is úgy fejeződik be hogy én nyertem) Sokan utálják Mikamit mert hogy ő b_szta el az egészet, szerintem egyszerűen arról van szó hogy a készítőknek nem volt ötlete és már csak erőltették az egészet.
2019. szept. 16. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!