Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szeretitek a Marvel-studio...

Szeretitek a Marvel-studio filmjet ( pl vasember, amerika kapitány)?

Figyelt kérdés

2013. okt. 26. 23:47
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem, a látványon kívül semmi értékelhető nincsen bennük, az pedig önmagában semmit sem ér.
2013. okt. 26. 23:54
 2/8 A kérdező kommentje:
pont a látvány miatt szeretem!
2013. okt. 27. 00:03
 3/8 anonim válasza:
X-men!!! *-* meg a Csodalatos Pokember is eleg jo volt;) amugy az marvel egyaltalan?
2013. okt. 27. 02:41
 4/8 anonim ***** válasza:

én pengét bírom,a szellemlovast és a megtorlót.

sajna utóbbi kettőből nem készültek a legjobb filmek,de karakterben őket bírom.

2013. okt. 27. 04:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Imádom őket, a látvány is lenyűgöző, és a történet is megfogott.
2013. okt. 27. 09:27
 6/8 anonim válasza:
Szeretem, bár az Avengers az egyedüli ami eddig nem létezőt valósított meg (nevezetesen egy elég jól működő szuperhős csapatot vitt filmre), a történetek elég lagymatagok, mivel új érdeklődőket akarnak bevonzani, ezért egy akár csak közepes sztori-vonalat is kár várni tőlük.
2013. okt. 27. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem mondanám általánosan azt, hogy mindent szeretek ami a Marvel keze nyomát viseli, de jópárat zseniálisan vittek át papírról (képregényből) vászonra.

Én a megtorlót speciál nagyon nem szeretem. Semmi története nincs, én értékelhetetlennek találom, de ez persze csak szubjektív vélemény.

2013. okt. 27. 15:33
 8/8 anonim válasza:
Jó is hogy mondod a címeket. A mostani Marvel fősodor-kívüli filmeket tökre el is felejtettem. Na azok közül a Megtorlók bejönnek, és a Fenegyereket(sokakkal ellentétben) zseniálisnak tartom....és még a Szellemlovas is elmegy egynek...(de mint fentebb említettem ezeknek a sztorija sem olyan hűha...)
2013. okt. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!