Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor jelenik meg a Bosszúálló...

Mikor jelenik meg a Bosszúállók DVD-n?

Figyelt kérdés

Eltérő információk szerint augusztus 29. (juhhééé!) október vége (bazz'eg) és december közepe (krrvannyát!) van megjelölve. Tud valaki biztosat? :) Majdnem minden honlap mást állít, és nem tudom, melyiknek lehet hinni :)

Remélem, hogy mihamarabb, hiszen a budapesti mozik már csak elvétve játsszák... :)

2012. júl. 12. 11:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Helo!

Nemetorszagban szeptember elejent irnak, mas helyeken augusztus vagy szeptember vegent. Magyarorszagon igy valoszinü, hogy szeptember vegen-oktober elejen jelenik meg. #sajnos ez meg az az idöszak, amikor spekulalni lehet csak.

2012. júl. 12. 12:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi! Sajnos ezzel sem vagyok beljebb :D

Más országokban is így van, vagy csak nálunk divat, hogy miután a film lement a mozikban, több hetet, vagy egyes esetekben több hónapot várnak, hogy kiadják DVD-n?

2012. júl. 12. 12:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Az USA-ban azt olvastam,hogy szeptember 25-én jön ki.Utálom,hogy ilyen sokat kell rá várni o.O
2012. júl. 18. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!