Nincs túlértékelve a Bosszúállók cimű film?
Helo!
A Bosszuallok egy nagyon jol sikerült film, ami egy hosszu folyamat betetözese volt. Nem volt meg olyan film, ami hasonlo modon kötött volna össze filmeket, amik sajat labukon alltak. Ezt is irju ka szamlajara.
Viszont, amit irtal, az egy teljes mertekben szubjektiv dolog. Se az IMDB-t, se a hasonlokat nem kell komolyan venni, viszont kiindulopontnak jok. De egy olyan oldal, ahol csak magyarok szavaznak, föleg nem adhat az ilyen kerdesben elfogadhato "valaszt" - meg mondjuk a Kritikustomeg se, ami eleg komoly oldal a temaban. Es pont a Filmkatalogusrol van szo... - ez a maganvelemenyem bocs, de nem tudom kcsit se komolyan venni annak a site-nak a latogatoit.
Minden idök egyik legjobb kepregenyadaptaciojanak mondhato, valamint 2012 egyik legjobb filmjenek, de a vilag legjobbjai közt emlegetni haaat... ettöl függetlenül mindenkinek a maganügye, biztos sokak szamara a N1 film. De annyi biztos, hogy nem rossz :).
Bocs, hogy ennyit irtam, reggel is sokat dumalok :D. Remelem hasznaltam valamennyit, tovabbi szep napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!