Ti szeretitek még mindig a Death Note-ot?
Nemrég néztem meg újra az animét, és a mangáját is olvastam. Nálam is örök kedvenc. :)
Light abszolút favorit, de L is szerethető volt. Bár én örültem, mikor meghalt, mert végig Light-nak szurkoltam. :D
Amúgy valamiért Mello-val is szimpatizáltam (lehet, hogy a csoki miatt? :D), kár, hogy csak kevés szerepet kapott, és annak is hamar vége lett. Pedig ő is L tanítványa volt... Na mindegy. Near-t meg nagyon nem szerettem.
A legjobb! Az L halála utáni részek gyengébbek, de örök kedvenc marad. :3
Én végig L-nek szurkoltam, és a legutolsó epizódban kiélveztem Light vereségét. Viszont Neart ki nem állhattam. El sem hiszem hogy jövőre lesz 10 éve hogy kijött az első manga :) Hogy repül az idő, de a Death Note örökre kedvenc marad.
én nagyonszeretem:) első anime amit nekiálltam és megnéztem >w<
Egyértelműen L.*-* Bár Lightot is szerettem,az elején.Deasztán pszichopata állat lett,és örültem a végén amikor Near legyőzte.Neart is szerettem:3 olyankiscukivolt,enyhítette az L hiányomat.De sajnáltam amikor meghalt:(((
11. válaszoló, én is bírtam Mello-t, és öröm az örömben, hogy a mangában tényleg megmutatkozik, hogy nem véletlenül volt L tanítványa. :) (meg talán ott kicsit többet szerepel)
Kedves Kérdező! Szerintem érdemes elolvasni a mangát is, mert azért vannak eltérések. :) (bár nem olyan nagyok, mint más animéknél-mangáknál, de hátha épp azok a jeleneteket bírtad volna :D)
Majd lehet hogy nekiállok a mangának is Kameko-san :)
Én annyira a hatalma alá kerültem ennek az animének, hogy nagyon...egyszerűen imádom *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!