NaruSaku vagy NaruHina?
Személy szerint én NaruSaku nak drukkolok és szerintem az is lesz :D Manga 631 [link]
Naruto még mindig szereti Sakurát.
Szerintetek mi lesz ? :D Érveket a NaruHina oldalra várok :D
Naruhina, (SPOILER VESZÉLY vagy nem xD) mert ugye volt a fogalmam sincs hányadik részben a Pein vs Hinata harc, amiben ugye Hinata elbukott,és a csaj majdnem meghalt,mert megakarta védeni Narutot.És még szerelmet is vallott neki ugye.De persze a story folytatásában Naruto még mindig leszarta szegény csajt.
Aztán volt a mangában az a fejezet amiben Hinata állította meg Narutot, hogy ne álljon a gonosz oldalra.
Na , hogyha ezek után Sakurával jönne össze az a szökeség gyerek akkor komolyan mondom kiugrok az ablakon.
Ronywolf "az ellentétek vonzzák egymást" ez igaz is, de Sakura inkább hasonlít Narutora, mintsem ellentétei legyenek egymásnak! :) Az meg nem utalás arra, hogy utálta Sakura Narutot, hogy ellentétek. Különböző típusú emberek nem feltétlen utálják egymást... nem értem ebben a logikát, hogy mire gondoltál.
Egyébként Sakura néhány fejezettel arrébb még Sasukere gondolt mint szerelmére, szerintem ez az utalás.
(És igazából Sakura is egy pszichopata :DD)
Haver xD Az ellentétek vonzzák egymást elv is inkább a Naruhina párosításra lenne igaz mert: Narto:Kissé szórakozott,és szókimondó
Hinata:Halk,és félénk (Annyira nem csak egy kicsit az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!