Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » NaruSaku vagy NaruHina?

NaruSaku vagy NaruHina?

Figyelt kérdés

Személy szerint én NaruSaku nak drukkolok és szerintem az is lesz :D Manga 631 [link]

Naruto még mindig szereti Sakurát.

Szerintetek mi lesz ? :D Érveket a NaruHina oldalra várok :D

2013. szept. 14. 11:38
1 2
 11/15 Kinucc ***** válasza:
94%

Naruhina, (SPOILER VESZÉLY vagy nem xD) mert ugye volt a fogalmam sincs hányadik részben a Pein vs Hinata harc, amiben ugye Hinata elbukott,és a csaj majdnem meghalt,mert megakarta védeni Narutot.És még szerelmet is vallott neki ugye.De persze a story folytatásában Naruto még mindig leszarta szegény csajt.

Aztán volt a mangában az a fejezet amiben Hinata állította meg Narutot, hogy ne álljon a gonosz oldalra.

Na , hogyha ezek után Sakurával jönne össze az a szökeség gyerek akkor komolyan mondom kiugrok az ablakon.

2013. nov. 9. 02:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Narusakuu!!! XD végre valaki aki nem hinatás!!! Yeey.. amúgy szerintem is a végén lesznek a szerelmes dolgok... és az még jó messze van... minimum 200 rész még :) és az én véleményem hogy az ellentétek vonzzák egymást. és az hogy sakura ennyire utálta narutó lt kiskorában elég utalás :) és sasuke menjen a fenébe. emós pszihopata. Így járt. szegény sakurát meg sajnáltam mert tudom mit érezhetett amikor ott hagyta. amúgy csak nézzük meg a jiraiya és tsunade combót. Náluk szinte tuti hogy szerették egymást csak a csaj hülye volt és nem akart belemenni. most narutóék folytatják ezt a szálat.Ezért jönnek össze.
2013. nov. 27. 20:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ronywolf "az ellentétek vonzzák egymást" ez igaz is, de Sakura inkább hasonlít Narutora, mintsem ellentétei legyenek egymásnak! :) Az meg nem utalás arra, hogy utálta Sakura Narutot, hogy ellentétek. Különböző típusú emberek nem feltétlen utálják egymást... nem értem ebben a logikát, hogy mire gondoltál.

Egyébként Sakura néhány fejezettel arrébb még Sasukere gondolt mint szerelmére, szerintem ez az utalás.

(És igazából Sakura is egy pszichopata :DD)

2013. nov. 27. 21:31
 14/15 Kinucc ***** válasza:

Haver xD Az ellentétek vonzzák egymást elv is inkább a Naruhina párosításra lenne igaz mert: Narto:Kissé szórakozott,és szókimondó

Hinata:Halk,és félénk (Annyira nem csak egy kicsit az)

2013. nov. 29. 22:55
 15/15 anonim ***** válasza:
NaruHina....Szerintem nagyon aranyos csaj Hinata...
2014. máj. 5. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!