NaruSaku vagy NaruHina?
Személy szerint én NaruSaku nak drukkolok és szerintem az is lesz :D Manga 631 [link]
Naruto még mindig szereti Sakurát.
Szerintetek mi lesz ? :D Érveket a NaruHina oldalra várok :D
Az még mindig egy poén volt :DD Szoktam levelezni japánokkal és senki se gondolta komolyan, mert viccnek szánta a mangaka.
Én igazából egyiknek se drukkolok, de a NaruSakut kifejezetten utálom. Egyik szereplőt se utálom külön-külön, de együtt? Sakura menjen a fenébe, ha ezek után Narutot választja. Semmi bajom most vele, de ha ennyire hisztizett Sasukeert, akkor maradjon is mellette :D
Ezzel kapcsolatban mások nagyon sok érvet írtak ugyanilyen kérdéseknél. Rengeteg ilyen kérdés van. :D Rosszul érezném magam, ha mások érveit másolnám le.
Igazából nincsen semmi történet béli érvem, csak a saját véleményemet tudom mondani :)
Sakura egy hisztizős **** aki soha nem csinál semmit csak bajba sodor mindenkit a sasuke imádatával.
Míg hinata aranyos kedves és szerény, aki meg tud állni a saját lábán.
(Magán vélemény)
Naruto+Hinata
Hát az én véleményem kb. ugyan az mint a 12:59-esé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!