Melyik animével kezdjem?
Nem tudom,melyikkel kezdjem. Ezeket az animéket kéne sorrendbe rakni.:
Another,Ghost hunt,Elfen lied,Toradora,Ao no Exorcist,Code geass,Mirai nikki,Higurashi no naku koro ni,Amagami SS,Ouran highschool host club
Egy szép 10-es lista.:D
Ha még nem láttál egy animét se, akkor ezt a sorrendet ajánlom:
Fairy Tail
Fullmetal Alchemist / Fullmetal Alchemist Brotherhood
Naruto / Naruto Shippuuden
az említettekből az Elfen lied-et ismerem csak és a Higurashi no naku koro ni-t, az Elfen Lied nagyon jó, azt ajánlom!
Persze tökmás anime stílusok vannak, nekem pl. ezek a népszerűbb milliórészesek, az igénytelen grafikájúak, a gyereksorozatok meg suliszappanoperások baromira nem jönnek be, inkább a felnőtt célközönségűeket szeretem.
#2 Akkor neked is ajánlom a Fullmetal Alchemistet, nagyon jó, szép grafikával. A Fairy Tail is szép, van mögöttes jelentése is, de az inkább fiatalabb korosztályt céloz.
Egyébként még a Mosnterről hallottam azt, hogy felnőtt nézőknek van, én még nem láttam.
na akkor majd en :P
Another (rovid horror anime + egy OVA/o.resz, amit ajanlott legutoljara nezni )
Elfen lied (rovid horror anime)
Mirai nikki (hoszabb horror 20+ reszes+ OVA)
Higurashi no naku koro ni (2 evados + Ova horror anime)
mindegyiket szeretem, batran ajanlom oket
Ouran highschool host club (20+ reszes- nem befejezett)
Toradora (20+ reszes)
ket shoujo, viszont a jobbik fajtakbol. Az OHHC-hoz nem artana egy masodik evad, viszonyt igy is nagyon humoros ki anime, amibol dorama is keszult, es az ha minden igaz kapott egy befejezest is
Ghost hunt - (20+ reszes) nincs befejezve, erosen kellene hozza a amsodik evad, es nem is tul izgalamas
Ao no Exorcist,Code geass- nem lattam meg oket, de ajanlottak mar, viszont nekem meg elotte vannak fontosabb animeim is
Amagami SS- errol semmit nem tudok ^^ Animeaddicts-en utanna tudsz nezni :)
sorrendet inkatbb te dontsd el, ha erdekelnek...ha nem tudod, akkor alakalmazd a cetlis trukkot, kihuzol egy cimet , es az lesz az elso
Amugy meg latom az elottem levok nagyban ajanlottak a Fullmetal alchemistet, ezt en is ajanlom figyelmedbe ha meg nem lattad. 2 feldolgozas letezik, egyik a sima Fullmetal alchemist, a masik a Fullmetal alchemist Brotherhood, nekem kedvenc animem, igazi remekmu
na ennyu lenne...remelem tudtam segiteni :D
Akkor jo :) Orulok neki
Jo animezest :D ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!