Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a jobb anime? Inuyasha...

Melyik a jobb anime? Inuyasha vagy Bleach?

Figyelt kérdés

Indokoljátok meg röviden. Kort is.

Előre is köszönöm.

2013. aug. 17. 23:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egyetértek. :) Ishida meg kvinszi (bocsi nem tudom hogy kell írni, nem vagyok Bleach fan :D ), Ichigo meg valami féllidérc vájzárd vagy mi. :D Szóval tényleg nincs abba se sok ember. :D Ez nem valami jó érv. :D De amúgy nem is kell. Ki mit szeret. Ennyi! :D
2013. aug. 30. 20:24
 22/26 anonim ***** válasza:

Igazából az Inuyashában több az ember mint a Belachben. Az 5 főszereplő közül 3 ember, egy félig ember félig démon és egy démon.

A Bleachben nem tudok kiket nevezhetnék főszereplőnek, de ha Ichigo és Ishida mellé hozzá vesszük az összes Shinigamit főszereplőnek, akkor is csak Orihime az egyetlen ember főszereplő, az Inuyashában máris több az ember főszereplő, meg úgy az ember általánosságban.

A Bleach is van annyira varázslatos és tele van fura lényekkel, mint az Inuyasha, csak az egyikben démonoknak, a másikban hollowoknak hívják ezeket.

Az viszont, hogy neked a Bleach tetszik jobban, az ízlés kérdése, mindenkinek más tetszik, csak ha érvelsz, akkor ne ilyen hülyeségekkel, amik nem igazak.

Leszögezem, nem vagyok se Inuyasha, se Bleach fan, a shounen fightból rég kinőttem.

2013. aug. 30. 20:40
 23/26 Aryl ***** válasza:
Inuyasha. Inuyasha, mert szórakoztató, érdekes, bármennyire is régi. Ahhoz képest hogy nem egy mai csirke, igen jó anime. Kedvencem örökre. Egy olyat se találtam mint amilyen az. Elkezdtem a Bleachet, azt mondják jó meg minden, de sok benne az ismétlődés. Megyünk ölünk, gyakorolunk, ölünk...megmentünk mindenkit mert mi vagyunk az atom pro-k. Az Inuyashába is vannak fillerek, de azok viccesek, és igen ott is sokakat mentenek meg, de csak azért mert kagome folyton ráveszi Inuyashát, később meg már kérnie sem kell, mert a kutyus tudja magától. Valóban sokkal jobb hogy nem a főfőszereplőhöz van kötve minden, és vannak tőle erősebbek is.
2013. okt. 4. 23:27
 24/26 Aryl ***** válasza:
Fúúú ezt se most írtam. A kettő közül még mindig InuYasha, bár azóta a Fairy Tail a kedvenc :D Szóval az előző kommentemben: örökre kedvenc részt nem tom lehúzni, így írtam mégegyet. Bocs az off-ért xD
2014. jan. 5. 18:31
 25/26 kérdezzfelel ***** válasza:
Én ugyan nem láttam még a Bleacht, de ha láttam is volna tuti nem tetszene annyira, mint az Inuyasha. Még ovis voltam, amikor elkezdtem nézni, és azóta láttam már több animét, de megmaradt kedvencnek, szóval nálam nem lehet üverelni. Imádom benne Kagome és Inuyasha veszekedéseit és a poénokat, Mirokut, aki állandóan csajozik meg úgy egyáltalán mindent. Igaz, csak most kezdtem újra nézni (mivel kis koromból nem sokat értettem belőle, főleg az enyhe utalásokat a szexre, és nem is nagyon emlékeztem rá.) de most is imádom...
2014. jún. 17. 14:03
 26/26 anonim ***** válasza:
Inuyasha.
2015. aug. 11. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!