Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Melyik a jobb anime? Inuyasha...

Melyik a jobb anime? Inuyasha vagy Bleach?

Figyelt kérdés

Indokoljátok meg röviden. Kort is.

Előre is köszönöm.

2013. aug. 17. 23:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Az Inuyasha végletekkel jobb. Igazából, olyan, mint a jó bor, minél régebbi, annál jobb. A Bleach nekem Rukia megmentéséig tetszett, onnan sablonossá vált.

Orihimét elrabolják - Ichigo megy, és megmenti.

Elrabolják Ishidád - Ichigo megmenti.

Elrabolják az XY-odik mellékkarakter unokaöccsének a fiának a húgának, a bátyja kutyájának az előző tulajdonosának a fiát - Ichigo megy, és megmenti.

Elrabolják Ichogot - Ichogo megmenti saját magát.

És közben természetesen olyan erős lesz egy helyettes halálisten, hogy a világ csak az Ő kezében van, és más nem ér fel a hatalmával.

Az Inuyashában is futnak körök, ott is vannak néha ismétlődések, és az Inuyasha-Kagome-Kikiyou szerelmi háromszöget néha egy kicsit erőltetik, de ennyi kibírható. Az Inuyashát azt hiszem csak akkor nem lehet szeretni, hogy ha egyáltalán nem vagy fogékony az ilyenekre. :)

Egy viszonylag öreg motoros. :)

2013. aug. 18. 18:37
 12/26 anonim ***** válasza:
79%

10.:Nem véletlen írtam, hogy "számomra". Kijelenteni valamiről, hogy legjobb, nem lehet. Amíg az embereknek van saját véleményük (igaz ez kezd eltűnni), addig sosem lesz legjobb. Mindenkinek más lesz az.

Én tisztában vagyok vele, hogy az InuYasha egy jobban összerakott anime, de a Bleach nekem akkor is jobban tetszik. Ez egy személyes vélemény.

2013. aug. 18. 19:34
 13/26 anonim ***** válasza:
Bocsánat, a számomra szót nem vettem észre, ugyanis sokan csak így kijelentgetik mi a legjobb, bocsánat.
2013. aug. 18. 19:43
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is jobb az Inuyasha mert nem unalmas és idétlen számomra,mint a Bleach. Jobbak a poénok. 17/L
2013. aug. 18. 21:49
 15/26 anonim ***** válasza:
Az Inuyashában szórakoztató vicces fillerek vannak. Kivéve azt a néhányat (Agyagkatonák, hamis ékkő)
2013. aug. 18. 22:07
 16/26 anonim ***** válasza:

Inuyasha:

- mert a fő gonosz soha nem változik, és nem egy nevetségesen gyenge karakter, akit egy kezdő simán letud nyomni

- Inuyasha nem a legerősebb a sorozatban. A tesója és Naraku sokkal erősebbek és okosabbak nála.

- Naraku halálával véget ért a sorozat, a Bleach az Aizen halálával unalmasabb lett.

- Narakut sajnáltam mikor meghalt, mert kiderült, hogy ő a szent ékkövet nem arra akarta használni, hogy erősebb legyen vagy félszellem legyen, hanem, hogy elnyerje Kikyou szerelmét.

- Aizen, meg a többi főellenség (Karija-t leszámítva)

..........................................................

Valamiért örvendek, hogy nem azt kérted, hogy One Piece és Inuyasha(Bleach) közül válasszak, mert ez a két típus szerintem nem összehasonlítható.

2013. aug. 20. 00:20
 17/26 anonim ***** válasza:

# 16 vagyok:

Arrancarok elleni küzdelem nekem is tetszett. Nagyon élveztem a kis csajt, és a két tökkelütött követőjét. Egyébként a sorozat kitér arra, hogy mi történt a kis csajjal, mert nekem nem rémlik ilyesmi.

2013. aug. 20. 00:24
 18/26 anonim ***** válasza:

Nekem a Bleach.

Nem is tudom...az Inuyasha elég régi anime, annyira nem tud lekötni..meg nekem az Inuyashához hasonló animék már túl varázslatosak vagy mi az :D Tele van fura lényekkel, és nincsenek is benne szinte igazi emberek, a Bleach-ben meg igen...és a Bleach-ben szerintem jobbak a poénok is.

16l

2013. aug. 30. 18:21
 19/26 -Igazmondó- ***** válasza:
Még nem láttam a Bleachet, csak jeleneteket belőle, érdekes, viszont az Inuyasa egy kincs :)
2013. aug. 30. 18:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Lol. A Bleach-ben annyi ember van kb mint az InuYashába. A shinigamik sem emberek attól, hogy úgy néznek ki.
2013. aug. 30. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!