Melyik a jobb anime? Inuyasha vagy Bleach?
Figyelt kérdés
Indokoljátok meg röviden. Kort is.
Előre is köszönöm.
2013. aug. 17. 23:28
1/26 anonim válasza:
Az Inuyasha.
Azért mert több síkú, mint a Bleach és nem nyújtották túl, valamint filler mentes.
A Bleachet is nagyon kedvelem, szuper jó anime, de a rengeteg fillertől felkötöm magam és olykor unalmassá válik ez az állandó ismétlődés, hogy új ellenség, rágyúrás, legyőzés, szerintem ezt nem kellett volna valami 450 részig húzni.
3/26 anonim válasza:
InuYasha. :D Megvan benne minden ami kell egy jó animéhez. Jó harcok, poénok és időnként 1-2 romantikusabb jelenet.
4/26 anonim válasza:
Inuyasha. Bleach unalom a köbön.
6/26 anonim válasza:
Amúgy az InuYasháról szívesen beszélgetek fanokkal és újakkal is. Akinek kérdése van írjon! :D
7/26 anonim válasza:
Inuyasha, mert jobb karakterek vannak, érdekesebb, változatosabb, nem abból áll hogy részeken keresztül csépelik egymást és tudták mikor kell befejezni, nem nyújtották a végtelenségig. Ezt úgy írom, hogy nem vagyok fan, csak tetszett.
8/26 anonim válasza:
A kettő közül az Inuyasha. Azért mert van valami értéke, és egy aránylag jobban megírt anime. a Bleach első 60része után pocsék, saját magát ismételgeti.
9/26 anonim válasza:
Itt az önismétlésről: Elég régen láttam az InuYashát, de ha jól emlékszem jó párszor el lett játszva, hogy Narakut elkapták, de mégsem.
Amúgy szerintem is az InuYasha a jobb. De ha a Bleachből csak az Arrancar arcot nézem, fillerek nélkül, számomra verhetetlen. (Mármint ebben a műfajban)
10/26 anonim válasza:
Mármint a shounen műfajban?
Fillerek nélkül is egy semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!