Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az Ano Hi Mita Hana no Namae...

Az Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranainak miért olyan a grafikája, mint a SAOnak?

Figyelt kérdés
Megnéztem az első részét és a grafikája tiszta SAO. Miért lopták le a SAO grafikáját? Azt hiszik mert egy nagyon népszerű és sikeres anime grafikáját lelopják akkor ők is sikeresek lesznek?

#anime #grafika #SAO #Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai
2013. aug. 16. 15:19
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Jól van, belekavarodtál a hazugságaidba már rég. Egy kötet novelben van csúcson 6-8kép. Egyébként köze nincs a novel grafikájának az anohanához.
2013. aug. 17. 22:08
 42/49 A kérdező kommentje:
Igen és abból az 5-6 képből már látszik a rajzolása, ami pont ugyan olyan, mint a sorozaté, legalább is a sao részig ahogy mondtam.
2013. aug. 17. 22:28
 43/49 anonim ***** válasza:
Akkor most lesüllyedek a te szintedre. Gondolkozz fiam, egy novelt aki ír mennyi esélye van hogy jobb rajzot csinál mint egy stúdió? Semennyi. Ennyi erővel a Zero-s Saito nem copy?
2013. aug. 17. 23:47
 44/49 A kérdező kommentje:
Nem az író rajzolja a képeket...
2013. aug. 18. 05:25
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, de jót nevettem :"D Egyébként, ahogy az előttem szólók is mondták, az AnoHana grafikája jobb, mint a SAO-é és nem csak grafikailag, hanem történetileg is sokkal jobb.
2013. aug. 23. 20:15
 46/49 A kérdező kommentje:

"AnoHana grafikája jobb"

A SAOé sokkal szebb, akinek van szeme az látja. A történet más tészta.

2013. aug. 25. 19:57
 47/49 anonim ***** válasza:
sztem erre szokták mondani kinek a pap kinek a papné
2013. aug. 25. 20:27
 48/49 A kérdező kommentje:
Erre pont nem szokták mondani, tisztán látszik melyik a szebb, elfogultság nélkül. A történetre már mondhatják
2013. aug. 26. 12:15
 49/49 anonim ***** válasza:
őszintén én nem sok különbséget látok a grafika között és sztem tök mindegy melyiknek szebb a grafikája ha végignéznéd az anohana-t szerintem tetszene nem olyan mint a sao de jó. a kérdést szerintem zárjuk le hiszen már arra kaptál választ nem is egyet
2013. aug. 26. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!