Az Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranainak miért olyan a grafikája, mint a SAOnak?
Figyelt kérdés
Megnéztem az első részét és a grafikája tiszta SAO. Miért lopták le a SAO grafikáját? Azt hiszik mert egy nagyon népszerű és sikeres anime grafikáját lelopják akkor ők is sikeresek lesznek?2013. aug. 16. 15:19
32/49 anonim válasza:
Úr isten te 2009-ben light novel-je készült még csak és 2012-ben adták ki az animét bár sztem azt se tudod mi az light novel a te agyi szinteddel. tök normálisan leírták h ez így van te meg a sok hülye eszetlenségeidet hajtogatod. nem tudnál mondani 2 olyan embert aki 2010-ben látta a SAO-T XD
33/49 A kérdező kommentje:
A light novelre gondoltam, csak elírtam hogy anime. Annak a grafikáját lopták le. Nekem a SAO=light novel és csak utána anime.
2013. aug. 17. 20:56
34/49 anonim válasza:
light novel nem manga nem képregény te... -.-
35/49 anonim válasza:
elöszőr hülyeséget kérdeztél utánna meg hülyeségeket állítasz XD
36/49 A kérdező kommentje:
Ha nem is sok. de vannak benne képek. És még én nem tudom mi az a light novel?
2013. aug. 17. 21:08
37/49 anonim válasza:
hát az a kép mennyiség olyan sok szinte semmi
38/49 A kérdező kommentje:
De van és látszik is így hogy néznek ki a főbb karakterek már 2009ben.
2013. aug. 17. 21:27
39/49 anonim válasza:
Hát a light novel grafikája messze meg sem közelíti az AnoHanát. Nem tudom hol élsz._.
Am meg tényleg nem tudhatod az ilyen "fogalmakat" mert ha ilyen könnyen elírsz valamit...^^"
Amúgy meg az AnoHana nem attól jobb, mert hasonlít a SAO-ra:D azért jobb, mert hihetetlen nehéz a SAO-nál is rosszabb valamit létrehozni:D
40/49 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem nem volt rossz, de az más téma.
A novel rajzolása igen is megegyezik az animevel, legalább is a sao résznél, mert az alo résznél már tök máshogy néz ki a novelben.
2013. aug. 17. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!