Az Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranainak miért olyan a grafikája, mint a SAOnak?
Figyelt kérdés
Megnéztem az első részét és a grafikája tiszta SAO. Miért lopták le a SAO grafikáját? Azt hiszik mert egy nagyon népszerű és sikeres anime grafikáját lelopják akkor ők is sikeresek lesznek?2013. aug. 16. 15:19
11/49 A kérdező kommentje:
Attól hogy 2012ben adták le még nem jelenti azt, hogy akkor is készülsz. Én 2010ben láttam és rajtam kívül még sokan mások..
2013. aug. 16. 19:46
12/49 anonim válasza:
13/49 A kérdező kommentje:
A kiadás éve nem egyenlő a készülés évével.
2013. aug. 16. 20:25
14/49 anonim válasza:
Akkor te hogy láthattad ha ki se adták? Vagy rögtök neked adták oda miután elkészül? Vagy esetleg még félkész állapotban? Mester taníts!
15/49 Kameko-san válasza:
Esetleg nem valami hasonló animét láttál, és kevered a kettőt? 8H nem, akkor engem is taníthatnál.)
16/49 anonim válasza:
igen de hiába készül el ha még nem adták ki meg különben is én hétről hétre néztem h mikor adják ki a frissen készült részeket tavaly tudom h tavaly készült mivel emlékszem rá
17/49 A kérdező kommentje:
Korábban készítik, mint ahogy kiadják és akkor néha van olyan, hogy felrakják a netre.
2013. aug. 16. 21:07
18/49 anonim válasza:
igen de nem 2 évvel az előtt készítik
19/49 anonim válasza:
ugyan arról az animéről van szó biztos?
20/49 anonim válasza:
Na tudod mit a hülyéknek hiába beszél az ember a hülye az is marad én nem próbálom tovább a tudtodra adni hogy hülyeséget beszélsz majd rá jössz te is h hülyeséget beszélsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!