Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Az Ano Hi Mita Hana no Namae...

Az Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranainak miért olyan a grafikája, mint a SAOnak?

Figyelt kérdés
Megnéztem az első részét és a grafikája tiszta SAO. Miért lopták le a SAO grafikáját? Azt hiszik mert egy nagyon népszerű és sikeres anime grafikáját lelopják akkor ők is sikeresek lesznek?

#anime #grafika #SAO #Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai
2013. aug. 16. 15:19
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Sword Art Online című animeről beszélek és nem 2 évvel előtte rakták fel, hanem 2009-ben ha jól olvasom.
2013. aug. 16. 22:25
 22/49 anonim ***** válasza:

Komolyan, jól megnevettettél :,DDD

Am meg sztem a SAO-nak rosszabb a grafikája, mint az AnoHanának.. ._.

De te tudod, aki már 2009-ben láttad a SAO-t :3

sztem még csak az adaptáció gondolata sem merült fel akkor:D

Mert maga az alapul szolgáló light novel indult 2009-ben:DD

2013. aug. 17. 14:36
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég, már az sértő hogy az Ano Hana-t összehasonlítod azzal a hulladék sao-val.

Nagyon sok eszed van egyébként, az Ano Hana egy Original anime, és csak hogy tudd 1 évvel előbb készült mint a shitonline. Valszeg azért hasonló mert mind a kettőt az A-1 Pictures stúdió csinálta, ha ez neked lopás akkor elmentek otthonról. Ráadásban előbb volt az Ano Hana. De ennyi erővel sok mindennek összehasonlíthatnád, A-1 elég híres stúdió.

Olyan tudatlan vagy mint a föld. Mondjuk legalább le se tagadhatnád hogy 12 év környéki sao fan vagy.

2013. aug. 17. 16:37
 24/49 anonim ***** válasza:
100%

2010be láttad a hulladék online-t? Vágod hogy 2012 március környékén jelentették be hogy egyátalán ADAPTÁCIÓT KAP?

Csak hogy tudd irtó szánalmas vagy.

2013. aug. 17. 16:40
 25/49 A kérdező kommentje:
Nem kell személyeskedni, hadd tudjam már jobban mikor láttam, az egyik előz jól írta, 2009ben indult az ano mi mita hana meg 2011-ben, az csak 2 év különbség...
2013. aug. 17. 16:45
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
De most ez hogy is jön ide? A ShitOnline Novelje 2009-es és? Adaptációt 2012ben kapott, míg az Ano Hana 2011-ben. Sao-nak te hétszentség hogy nem láttad az animéjét 2010ben, mivel 12-es, sőt 12-ben jelentették be hogy lesz egyátalán adaptálása.
2013. aug. 17. 16:47
 27/49 anonim ***** válasza:
A másik még ha előbb kapott volna adaptációt a SAO- akkor sem értem hogy hogy jön ide. Semmi köze nincs hozzá hogy a stúdió hogy dönt. Egyébként meg, lehet hogy agyon hypolt szar a sao, AnoHana így is bőven ismert anime, na meg az egyik legjobb dráma.
2013. aug. 17. 16:49
 28/49 anonim ***** válasza:

Hogy ha annyira nem hiszed nézegess, összes A-1 Pictures által csinált anime: [link]

Ahogy látod a trágya sao csak az 5ik, még az Ano Hana közülük az első. Többszázezer szavazóból... Szóval a tömeg véleménye.

2013. aug. 17. 16:54
 29/49 A kérdező kommentje:

A tömeg véleménye szerint pedig a Fairy Tail a második, itt vesztette el a komolyságát.

Én nem is az animeről beszéltem, hanem a light nocelről.

2013. aug. 17. 17:17
 30/49 anonim ***** válasza:
100%

# 21 : A kérdező kommentje:

Sword Art Online című animeről beszélek és nem 2 évvel előtte rakták fel, hanem 2009-ben ha jól olvasom.

A light novelről, mi? Akkor 8 hozzászólással korábban még miért az animéről beszéltél, édesszív? :'D

Indoklás epic fail.

Egy szó, mint száz, igaza van az előző hozzászólóknak, hogy a kettő közül az AnoHana a korábbi (és nem mellékesen a jobb is). Bár ahogy elnézem, ha száz ember írja is le ugyanezt, te akkor is csak rögeszmésen hajtogatod

2013. aug. 17. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!