Mik azok a shounen animék?
mitől shounen egy anime
írnátok ilyen animéket
Shounen
Fiatal (12-18 év közötti) fiúknak szóló animék, mangák. Jellemző shounen témák a harcművészet, robotok, akció, vagy a sok lány által körülvett tizenéves fiú főhős.
Az első is jól leírta, hogy mi a shounen anime, szóval én azt nem írom le még1x, hanem írok példákat.
Pl.: Dragon ball/Z/GT
Naruto/Naruto shippuuden
Bleach
Fairy Tail
Beelzebub
One Piece
Ezek voltak a tömeg shounenek, ha jól tudom. Ezek már kezdenek egyre sablonosabbak, laposabbak lenni.
Én a tömeg shounenek közül csak a Naruto- t kezdtem el nézni , de sajnos csalódtam benne, mert tényleg egyre jobban ellapsodott, és engem leginkább a főszereplő gyerekes jelleme zavart, meg az, hogy a Shippuudenben sok jó szereplő hal meg. Ezen kívül szerintem túl hosszúra nyúlik.
Ezzel szemben a Rurouni Kenshin a kedvenc shounen animém, mert itt már egy sokkal érettebb és összetettebb jellemű főszereplőt kapunk, a sztori nem nyúlik el több száz részesre, kellő mennyiségű homor és komolyság van benne, valamint szinte csak a negatív karakterek halnak meg.
Az Inuyasha és a Kuroshitsuji is ilyen, de itt mindet megtalálod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!