Animések! Nektek melyek a kedvenc SHOUNEN animéitek?
1. Bleach
2. Naruto
3. Inuyasha
4. Yu Yu Hakusho
5. de csak talán Dragon Ball
Neked mi a top 5 ? :D
1: Hunter x Hunter (2011)
2: Claymore
3: One Piece
És kb ennyi, nincs több normális shounen anime. Bleach-t leszenvedtem, első 60része egész korrekt, de a többi iszonyat gány. A Naruto nagyon elvan cseszve iszonyt gyerekes. Fairy Tail-el a legnagyobb bajom hogy semmi újdonságot nem nyújt nagyon sablonos. DBt valamiért már nem csípem, nem rossz végülis műfajt teremtett de nekem mára már kevés.
Dragonball,z,gt
Yu Yu Hakuso
Sailor Moon
Attack on Titan
Ragnarok The animation
Indok mert tetszik gyorsan lehet velük haladni (nem azért mert rossz ja és nem is a filler részek átlépések miatt) hanem szórakoztató van benne elég izgalom látvány is. Még ha gyerekesnek tűnhet.
A top5 lehet nehéz lesz, de megpróbálom.
1. Hunter x Hunter - Fordulatos, sokszor kiszámíthatatlan, intelligens és jó karakterek vannak benne, már mint a főbbek, mert a mellékek sokszor elég kidolgozatlanok.
2. Claymore - Egyedi, komoly, komor, brutális, izgalmas és jó a története, ez sem követi a szokásos shounen sablont.
3. Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Ez már egy kicsivel közelebb áll a sablonhoz, de csak kicsivel és itt is jó a történet, sok a fordulat és a karakterek is szerethetőek, na meg a harcok itt sem abból állnak, hogy ész nélkül csépelik egymást. (ááá, nem utalás)
4. One piece - Igazából ezzel kapcsolatban nagyon vegyes érzelmeim vannak. Van olyan része amit imádtam, remekül megírtnak tartottam, együtt tudtam érezni a karakterekkel, amikor ők sírtak én is, amikor ők nevettek én is, de van egy olyan része, ami alig jobb, mint egy átlag shounen. Na de a jó része elég erős ahhoz, hogy a 4. helyen legyen.
5. Inuyasha - Az 5. helynél hatalmas gondban voltam, mert nem nagyon van más, ami ennek a négynek a közelébe ér nálam shounen kategóriában, de itt bejön a nosztalgia faktor, ugyanis gyerekkoromban sokat néztem, akkor ez is hozzáad valamennyit az átlag shounen formulához, de főleg az, hogy a főgonosz karakterrel itt nem játsszák el azt a már-már fájdalmasnak mondható klisét, hogy azért lett gonosz, mert kiközösítették régen, mert nem érdekelte az embereket, mert megölték a családját, mert meghalt a családja, stb, hanem azért, mert egy rohadt DÉMON, maga a gonosz, ennyi elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!