Tudnátok mondani jó akció-ecchi animét mondani?
Tudom,hogy már 9999999 kérdés jött erről,de már nem igazán találok olyat,ami jó.
Láttam már:
-elfen lied
-zero no tsukaima
-kore wa zombie de su ka?
-High school of the dead (lesz még 2.évad is)
-High school dxd (folyamatosan figyelem a 2.évadot)
Valami ilyet még tudnátok mondani?
Freezing
Kyoukaisenjou no Horizon
Infinite Statos
Ichiban Ushiro no Daimaou
Hagure Yuusha no Estetica
Queen's Blade
H.O.T.D-ból nem úgy néz ki hogy lesz 2. évad de egyébként a kérdésedre válaszolva itt van néhány:Yosuga no Sora
B Gata H Kei
School Days
Mnemosyne (leszbi)
Queen's Blade sorozatok
To Love Ru
Ichiban Ushiro no Daimaou
Dance in the Vampire Bound (loli)
Hyakka Ryouran évadok
Campione
Kyoukaisenjou no Horizon
Maji de Watashi ni Koi Shinasai!
Hagure Yuusha no Estetica
Dog Days (loli)
Ennyi jutott eszembe hirtelen. Ha kicsit több kell vagy részletesebb írj privit.
Köszönöm szépen,az Ichiban Ushiro no Daimaou-ra rátaláltam még,mielőtt kiírtátok volna,úgyhogy most azt nézem és jónak
látszik.Megy a zöld kezecske :)
Attól függ hogy történetre is jó kell vagy only fanservice/ecchi.
Amúgy Elfen Liedet kár volt említeni, teljesen más műfaj.
Azért legyen története is.Csak mindig is az akció felé vonzódtam és ez az ecchi-shounen kombó nagyon jó.
Egyébként meg az elfen lied akkor hova tartozik?Horror,ecchi,thriller.Ezt írja az egyik oldal:Nem ajánlom kezdő animéseknek megtekintésre a sorozatot, ahhoz túl sok benne a vér és meztelenkedés.Én pont ilyeneket keresek,ezért nem értem,a vérengzés meg nálam még egy jó pont,kedvenc animém lett!
Hát az Elfent inkább Seinen-Horror-Thriller-nek mondanám. Volt benne 1-2 nagyon hard dolog(nemi erőszak, vérfürdő stb..)
Szerintem egyébként a shounen-ecchi kombó gáz, bár tény hogy a dxd-t én is csípem, de a legtöbbje annyira egysíkú hogy szinte nézhetetlenül semmiről sem szól. Én pl ezért preferálom jobban a Seinen animéket, ott is van rengeteg olyan amiben van harc, mellé nagyon sok remek történetű seinen is van, és jó párban mivel nem meglepő módon egy kis nudi is belefér.(lényegében ecchi, de nem hívnám mégse annak, mert igazából bele illik adott világba néha, sőt kell is, de ez nagyon más mint a shounenekben, ott erőltetik az egészet, és ez miatt a történetek vontatottak lesznek.)
Pár ilyen jobb fajta seinen-t egyébként szívesen írok ha érdekel, + ha akarod (leírod PM-ben a skype neved) felveszlek havernak, úgy könnyebb ajánlgatni stb.. van jópár ilyen netes skypes internetes haverom :D
Oké,akkor megadom privátba a skypomat,kíváncsi vagyok azokra
a seinen animékre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!