11/13 anonim válasza:
Én is valamelyik nap megnéztem ennyit :D 20 perc egy rész, lehet számolni xD Szerintem azért lehetséges hogy valaki függővé váljon. Ha egész nap azt néz, alig eszik, nem pihen, nem jár wc-re csak ritkán. Szóval azért mértékkel :) Bár én is vagyok úgy hogy leülök, és egész nap bírnám nézni :D
12/13 anonim válasza:
"Bőgök a Naruto részeken, megfájdul a fejem, lefekszem aludni, felkelek, majd lemegyek a konyhába és elájulok."
Igaz történet, egy egész nyáron keresztül naponta 20 részt nyomattam, egyszer ez lett a vége. Nem mondom, hogy emiatt csökkentettem az adagot, de azért érdemes elgondolkodni, hogy minden rendben van-e. Nem ítélem el azt, aki szereti az animéket, én is napi szinten nézek most már doramákat (régebben animéztem), de ésszel! A kulcsszó a mérték, ezt mindig tartsd szem előtt:)
13/13 anonim válasza:
Az, az anime függőség betegség, de majd kinövöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!