Mi a véleményed a Fairy Tailről?
1/22 anonim válasza:
Nekem a Fairy Tail a 2. kedvenc animém. A One piece-ben hányadik részig jutottál el? Ugyanis az 1. kedvencem a One Piece. Csak az a baj, hogy a Fairy Tail-t a Nagy Mágia játékok közben fejezték be, sajnos utolérték a mangát. Ezért kiszámíthatatlan ideig várni kell rá. De én nagyon szeretem mindkettőt. :)
2013. máj. 25. 15:03
2/22 anonim válasza:
Amúgy a One Piece-ben hányadik résznél tartasz? Várom a válaszodat.
2013. máj. 26. 11:04
3/22 A kérdező kommentje:
A legutolsónál ami kijött.
Hehe, (már bocs de) nem tudom elképzelni, hogy az a szar Fairy Tail anime adaptáció hogy tetszhet ennyire másnak, hogy még az OP-t is rosszabbnak tartja.
A Fairy Tail manga egy kiemelkő manga, a világa szép, és a rajzolása is, és a karakterek is egyediek. Hangulat viccesebb a vicces résznél, komolyabb a komoly résznél. Az érzelmeket nagyon jól átadja. Ellentétben az animével ezeket még feleannyira sem adja vissza. Gyerekes, agyoncenzúrázott, és már-már erőltetett. Az elején nekem is tetszett, de valahogy hiányoltam belőle a komolyságot. Aztán váltottam a mangára, hátha az jobb lesz. És igen, mérföldekkel jobb a manga mint az anime.
Az anime nekem 4/10.
2013. máj. 26. 11:29
5/22 A kérdező kommentje:
Nem egyediek a karakterek, ugyan olyanok mint az one pieceben, de szerintem sokkal jobb.
6/22 anonim válasza:
4. választ adó: Te egy barom vagy. Egy óriási hülye. Hogy adhatsz rá csak 4/10-et??? Azért mert talán a manga "jobb", attól még nem kéne rossznak mondani, oké? Hülye barom!
2013. máj. 26. 11:48
7/22 A kérdező kommentje:
6. Állítsál már magadon. Mit szidod azért, mert más a véleménye? Nőj fel és aztán írogass ide.
8/22 anonim válasza:
Oké, tényleg gyerek vagyok még. 12 éves lány. Mivel rák és sárkány a horoszkópom, és ami a rákra igaz, hogy az ilyesmik a sírba visznek. A sárkányról pedig annyit tudok mondani, hogy agresszívnak írják de egyben kedvesnek. Japán horoszkópom a Vörös Tűz, azaz a Kyushi. Minden illik rám amiket leírtam. Attól függ milyen az ember akivel beszélek, mit hoz ki belőlem. És egy kissé makacs vagyok, de azt hiszem inkább hagyom ezt a kérdést. Az első válaszomban próbáltam kedves lenni, de úgy látom nincs értelme.
2013. máj. 26. 12:04
9/22 anonim válasza:
Elegem van. És bármit írtok, attól még majd nézem és számíthattok rá, hogy még írok ide.
2013. máj. 26. 12:10
10/22 A kérdező kommentje:
Írjál, de normálisan.
Tudod vannak eltérő vélemények és attól, hogy neki nem tetszik az ami neked, attól még nem hülye és nem kell neki ilyeneket írni. A horoszkóp rossz kifogás.
Kapcsolódó kérdések: