Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek a Yu-Gi-Oh!...

Mi a véleményetek a Yu-Gi-Oh! 5D's-ről?

Figyelt kérdés
Első hallásra fura volt, hogy motoron párbajoznak, de szerintem dobott a harcok sokat. Meg a CGI animációk a motoroknál és sok szörnynél, aztán a synchro idézés is, oké, lehet, hogy ez így még tovább bonyolítja a játékot, de én személy szerint 8 éves korom óta oda vagyok érte (most 17 vagyok). Nincs ennél jobb játék a világon, szerintem legalábbis. Na de mindegy, a kérdésre visszatérve, ti hogy vélekedtek a Yu-Gi-Oh! eme szériájáról? :)

2013. máj. 23. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak Fudo Yusei miatt néztem végig azt a yugioh-t . Engem irritált a motoron párbajozás . Újabb és régebbi évadai (történetere is) jobban tetszettek .
2013. máj. 24. 11:19
 2/3 anonim válasza:

Nemrég bukkantam erre az oldalra, érdemes lenne itt feltenned a kérdést, hisz ez az oldal kimondottan a Yu-Gi-Oh-val foglalkozik, és szép számban vannak regisztrált tagok: [link] :)

Továbbá itt megtalálod az összes kártyalap magyar fordítását is :)

2013. máj. 24. 14:08
 3/3 jokyman16 válasza:

Én mivel alap, hogy Yu-Gi-Oh!-ról van szó így tetszik.(Kivétel a Zexel. Azt ki nem álhatom :P.) Az 5D's Megfogott magával az új történettel és az új lapok sokaságával.(Főleg nekem kimondottan tetszenek a Synchron kártyák. Azonban két dolog zavar benne.1, Nem vagyok ennek az új motoros harcnak a nagy kedvelője. 2, Nem tetszik Yusei személysége. Valahogy nem olyan mint ahogy azt a Yu-Gi-Oh! Főszereplőitől elvárnánk. Érrtem itt azt hogy egy csata közben túl komoly. Pl: [link]

De nagyon, de nagyon tetszene ha Yusei összejönne a Rózsa boszival.(Bocsi a neve nem jut eszembe)

2013. júl. 20. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!