Anime ajánlatok?
" remélem érthető voltam"
Hát nem nagyon, mert felsoroltál 4 különböző műfajú animet.
A másik, meg hogy mindenki másba tudja beleélni magát, szóval lehet ami másnak nagyon tetszik, neked nem fog és fordítva.
A legjobb példa erre a SAO. Legalább annyi utálója van, mint amennyi fanja.
Ami beleélhető...Akkor nem olyanok,mint amiket én szoktam nézni.
Hát,ha nem szereted a véreseket,akkor...nem tudom,mint amit láttam elég nem hétköznapi,átélhető...
"A legjobb példa erre a SAO. Legalább annyi utálója van, mint amennyi fanja."
Én inkább úgy mondanám hogy 90% hype... mert az az anime első 2rész kivételével 0 volt.. Kíváncsi leszek hogy a most szezonos agyonhypolt Shingeki többet mutat e mint a sao..
Amit nagyon ajánlok és tényleg beletudod élni magad :
Code Geass , mert Lelouch a leg epikebb fsz forever.
Berserk , mert látni kell.
Tengen Toppa Gurren Lagann
Mirai Nikki
Seirei no Moribito
Mahou Shoujo Madoka★Magica , címe ellenére kemény thriller
One Outs , mert Toua awesome
Claymore , mert a legjobb shounen fight és a naruto elbújhat.
Amiben jó a történet,az a trigun,Sokszor röhögtem a főszereplőn,de sokszor sajnáltam is...Nem akarok lelőni poénokat(ez is vicces,mert lövöldözős mese...),de érdekes kis anime.26 részes.
A slayers összes része,vagyis hát a sima,a mext,evolution-r stb.
Meg a hellsing ultimate ova-ez 10 részes,de részenként majdnem 1 óra...Elég brutális,de története is van.
58%-os nem akarok beszólni de szerinted hány 69%os van ezen a fórumon ?
Egyébként igaz rosszul írtam , a legjobb már befejezett shounen fight , a 2 futó legjobb meg az OP és a HxH . Elégedett vagy?
Arata: The Legend
Attack on Titan
Most futó animék közül ezek a legjobbak.
Az Arata ?
Egyik legértelmetlenebb jelenlegi szezonos , de a Shingeki-ben én nagyon bízok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!