Anime fanok! Tudtok ilyen sorozatot?
Ma rátaláltam az interneten egy anime részre,már nem is emlékszem hogy,de megtetszett.
Még soha nem néztem animét,nem vagyok otthon a témában,tudtok ajánlani esetleg valami hasonló sorozatot?
A címe Mayo Chiki,és ilyen romantikus jellegű cucc de elég fontos szerepe van benne a szexualitásnak is :D
Ma végig is néztem a neten fent lévő összes részt (13db),de akárhogy olvastam,nem találtam sehol folytatást,ahogy mondottam,nem néztem soha animét még (max 10-11 évesen naruto-t xD) és valamiért ezen 13 rész alatt nagyon megfogott a világa,szóval tudnátok valami hasonlót ajánlani? még a héten beteg vagyok,van időm bőven nézni :D
16/f
Ez nem hentai , hentaiban eksönt is mutatnak , ez a hard ecchi ahol csöcsök stb villog . De sokkal több ilyen magamutogatásban gyengébb ecchi is van PL: Bakemonogatari; Nisemonogatari .
De pl a Sora no Otoshimono-t nagyon ajánlom , nagyon beteg poénok vannak benne :D A bimbi dalon azóta röhögök.
De előző sem mondott roszat , bár a Toradorát inkább a Tsundere Romantikus komédiába sorolnál . Akkor már ajánlok e 2-t fajtát is : Tsundere: Zero no Tsukaima ; Isekai no Seikishi Monogatari ; Shakugan no Shana .
Romantikus Komédiák közül a legjobban a Kami nomi Zo Shiru Sekai-t tudnám kiemelni , mert a többi enyhén sablonos . De a sablon ellenére is vannak jók PL: Kimi ni Todoke ;Kaichou wa Maid-sama!; Ouran Koukou Host Club ; Tonari no Kaibutsu-kun , csak hogy a leg híresebbeket soroljam.
B Gata pont a sablon fajta .
Egyébként a bakemonot nagyon ajánlom és nagyon sokan szeretik , ilyen elvont fantasy szerüség romantikus szállal.
Amit keresel az ilyen hárem, ecchi, vígjáték, slice of life, tsundere kategóriák környékén lehet.
Pár opció (ami nem volt még említve):
- Steins; Gate . sajátságos humora és hangulata van, de nagyon jó. A végefele erősen thagédia jellegbe fordul
- KissxSis: no, ez erősen ecchi.Szerintem ez neked nem jönne, be, de azért...
- Boku wa tomodachi ga sukunai: barátkozós, humoros, iskolás - hárem anime (elég troll a humor). Az első évad kevésbé "sablonos" hárem, kategória, de a másodikban erre is picit jobban ráfeküdtek. Az egyik legjobb :)
- Full metal panic!: 3 évad +1 ova. Amolyan akció-szerelmes-vigjáték-meccha anime. Az első évad keverék, a második évad (Fummoffu) inkább epizódjellegű és vígjáték. A harmadic évad komorabb. Ezért (is) csináltak hozzá egy könnyedebb OVAt, ami inkább humoros.
Végső megoldásként egy kis Bludgeoning Angel Dokuro-Chan vagy Yondemasuyo, Azazel-san
Ezekhez már kellően el kell aljasulni. vígjáték mindkettő, csak meglehetősen morbid fajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!