Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Egy ismerősömet szeretném...

Egy ismerősömet szeretném bevezetni az animék világába, ti mit ajánlanátok kezdésre?

Figyelt kérdés
Death Note és FMA BH között vacillálok leginkább... Code Geass-t sokkal jobbnak tartom mint a fent említett kettőt, de egy teljesen 0 animés tapasztalattal rendelkező személynek ijesztő lehet a grafikája... Egyéb ötletek?

2013. márc. 30. 15:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha igényes a kidolgozottságra, akkor a narutot egyáltalán nem ajánlom...

Hány éves? Ha 13 (jobb ha inkább 15) felett van akk ezeket ajánlom:

Bleach (mert szinkronos és jó a story bár sok a filler)

Death Note (mert szinkronos rövid és jó a story lényegretörő)

hmm mindenképp valami szinkronos kell... akkor viszont ezeket ajánlom mert a többi vagy lányos vagy még én is meguntam az életem mikor néztem őket xD Vagy nem láttam de leírás alapján szoktam dönteni, aminek nem tetszik az ismertetője vagy a címe azt nem nézem :) Van aminek mindkettő jó de mégis egy kalap ratyi, és mondogatják hogy majd az xy. résztől jó lesz -.-"

2013. ápr. 1. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!