Egy ismerősömet szeretném bevezetni az animék világába, ti mit ajánlanátok kezdésre?
Figyelt kérdés
Death Note és FMA BH között vacillálok leginkább... Code Geass-t sokkal jobbnak tartom mint a fent említett kettőt, de egy teljesen 0 animés tapasztalattal rendelkező személynek ijesztő lehet a grafikája... Egyéb ötletek?2013. márc. 30. 15:23
1/11 anonim válasza:
Bleach, Yu Yu Hakusho, Hellsing, FullMetal Alchemist, Blue Gender, Death Note
De ez leginkább attól is függ, hogy milyen kategóriát szeret, horror, akció, vígjáték, stb. Amiket írtam én azokat néztem/nézem csak, és imádom.
3/11 nyuffy válasza:
Death note, high school of the dead, elfen lied:-D
4/11 Betty-Detty válasza:
Én az Inuyasha-val kezdtem,ez szerettette meg velem az animéket,szerintem egy próbát megér :)
5/11 animfan válasza:
milyen műfajt szereet egyáltalán amíg nem tudjuk nem tudunk normális választ irni?!
6/11 anonim válasza:
én is az FMA Brotherhood-dal kezdtem
7/11 anonim válasza:
Kezdhetsz nyugodtan Code Geassal, a rengeteg fanservice miatt simán beillik első animének is, de ha mindenképp vmi "nem animével" akarsz kezdeni, akkor Cowboy Bebop vagy Death Note, ha fiú akkor mindenképp Bebop. Ha nem olyan érzékenyebb lelkületű lány akkor esetleg Elfen Lied, azt a kezdő animések nagyon szokták szeretni a drámája miatt, vagy ha anyira nem tolerálja a vért akkor Angel Beats! az is nagy rajongótábornak örvend. Személyiségtől függően meg még ajánlhatod neki a K-ONt, ha foglalkozik zenével az tetszhet neki.
8/11 anonim válasza:
Én semmiképp sem ajánlanék neki kezdésnek vérengzős,pszichopata animéket. Barátnőmet is ez ijesztette el...Hellsinggel kezdtem,azóta is imádom az animéket,de lehetett volna úgy is,hogy elijeszt tőlük. A bleach az egész jó. Lehet,hogy hosszú,de végignézhető.:)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, lesz miből válogatni. Egy fiúról van szó, és mint mondtam nem animézett eddig, a filmes ízlés meg nem igazán mérvadó. Én legalábbis teljesen másokat szeretek filmekben, és sorozatokban, mint az animék között.
2013. márc. 31. 13:27
10/11 anonim válasza:
Szerintem naruto/Naruto Shippuuden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!