Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » A hack//Roots anime mikortól...

A hack//Roots anime mikortól lesz jó?

Figyelt kérdés
Már régóta kerestem egy játékban játszódó animet és csak a .hack sorozatot találtam. A .hack//Sign-el kezdtem, de borzasztóan unalmas volt. Utána olvastam, hogy azt tényleg sokan leszólják, de a hack//Roots viszont már nagyon jó. Töltöttem is le nagy lelkesedéssel. 12 részt néztem meg, de eddig borzasztóan unalmas, az emo főszereplő meg itt is olyan idegesítő, mint a sigbnen. Lesz ez még jobb, vagy ha idáig nem jött be, akkor hagyjam?

2013. márc. 22. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát nézd , ahhoz hogy megérts valamit kell egy éretség . Gondolom a csalódást okozó sao-miatt kezdtél el ezeket nézni , Haseo fejlődősét végig követheted (nem tudom mi ebben az emo szerintem nem tudod a szavak jelentését) , míg a sao-ban kapsz egy sablon karaktert aki ugyanúgy hisztizik a "szerelméért" mint a .hack-ben . Az meg hogy idegesítő (mert komolyan ha Haseo-t Kirito-hoz méred és úgy idegesíttő akkor helyben agyvérzést kapot) egy dolog , egyik legjobb jellemfejlődést produkáló karakter (végig követed a játéka kezdetét később azt hogyan lett vérpró , majd azt hogyan szenved Sionért .

Őszintén a .hack játéka sokkal jobb mint az animéje , nagyon sok minden lényeges dolgot kihagytak , az anime végén az eventel beindulnak a dolgok stb , de az egészet a G.U.Trilogy film zárja , szóval maga a roots nyitott marad filmet ajánlott utánna megnézni a lezárásért .

Viszont ha szereted a témát mindenképpen érdemes megnézned , a mozifilm-ben lesz egy epicfight .

2013. márc. 22. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
UI: Szerintem egyébként az egész hack sorozat magasan veri a sao gyerekes szintjét és talán ezért is tartják többen jobbnak a sao , mert sokkal jobban megérthető egyátalán nem bonyolul , a jónak induló főszálba tettek 1 csomó mellékstory-t meg egy szerelmi szálat , azt jónapot kívánok mindenki leszarja hogy a 2 főszereplő egyike egy shounen sablon a másik meg egy useless.
2013. márc. 22. 14:01
 3/9 A kérdező kommentje:

Azt se tudom mi az a kirito.

Elég értelmesnek tartom magam, de ebben semmit nem vettem észre, ami értelmes lenne. Egy emberke szenved a semmiért, mellette a sok jellemtelen karakterrel, egy jelentéktelen célért és elég unalmasra is sikeredett.

Nem tudtam, hogy egy játékhoz készült, de így értem már miért ilyen, hiszen csak egy reklám.

2013. márc. 22. 14:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem játékhoz hanem játék alapján , csak mondom a felét kihagyták , se Kite se Blackrose nincs benne . Nem egy semmien cél , ha végig nézted /volna/ a Sign-et tudnád miért kell nekik az Alkonyat kulcsa , sajnos viszont az Aida-s rész is csak a mozi filmben jön be elég későn . Igazából abban igazadvan hogy nincs sok igazi kari benne , Ovan és Haseo a 2 , nem is igyekeztek a többieknél (pl Tabby) mert a végkifejletben csak Ovan és Haseo dühe kellett ...

Ha unod ha nem szerintem ha elkezdted ne hagyd abba , úgy is hogy a story 3/4ét kihagyták a roots vége és főleg a mozifilm maga jó lett .

2013. márc. 22. 14:13
 5/9 A kérdező kommentje:

21. részig jutottam, de nem bírom már azt a pár részt. Elég nagy csalódás. A másik amit találtam ilyen anime az a sword art online, de még ha ennél is rosszabb akkor biztos nem kezdek bele...

Úgy látszik nem a játékban játszódó animek az én stílusom.

2013. márc. 22. 19:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Van ilyen , szerintem ha az első 2 jó rész után a saotól epicet vársz akkor csalódni fogsz , gyerekes anime szószerint , lehet nem fekszik a műfaj van ilyen . :D

Én pl a vampire knight stílusával vagyok így .

Egyébként én játék miatt lettem .hack fan az animét is csak a játék miatti szeretetem miatt kezdtem el , lehet hogy kicsit elfogult vagyok de messze jöbb lett sztem mint a sao .

2013. márc. 22. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Saot egyszer érdemes megnézni. Csoda szép látvány világ fogad. Fejlődj harcolj győzd le a gonosz tipusú anime lett.

Ennél több nem kell. Sok a nagyképű hozzászólás itt már bocs.

2013. márc. 23. 18:45
 8/9 anonim válasza:
Nem tudom mi a baj a SAO-val.. Ha nem is kedvenc, de megéri megnézni, semmi gond nincs vele. Néha tényleg elég gagyi, de összességében teljesen jó.
2014. júl. 16. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
a SAO jó lenne ha nem 200 résznyi tartalmat 20 ba zsugorítottak volna meg az alf hoz kelett volna külön évad/ filmnek kelett volna csinálni de történetében nekem bejött.A Danmachit nézd meg magasan veri mindet.
2017. júl. 12. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!