Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Animések! Hány részes a...

Animések! Hány részes a chihayafuru? Előre is kösszi ^^

Figyelt kérdés

2013. márc. 20. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
az első évad 25 rész aszem a második nem tom
2013. márc. 20. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen....és összejön Taichival összejönnek? mert én eleve úgy kezdtem el nézni h romantikus anime :)
2013. márc. 20. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát a sport áll a középpontban , lehet a 2.évad végén összejönnek de kétlem , meg remélem is hogy nem romlik le egy tipikus romantikus sablonnál .

Amúgy a 2.évad is 25részes lesz előreláthatólag.

2013. márc. 21. 13:11
 4/6 rosette0517 válasza:
ha jol emlékszem nem jönnek össze :( de nem biztos mert már nagyon rég láttam
2013. márc. 23. 12:17
 5/6 kukac12 válasza:
valaki tud nekem egy linket küldeni ahol megtudom nézni a 2. évadot és azon belül a 12.részétől mert csak a 2.évad 11-es részéig láttam (én felirattal néztem az inda videón)
2013. jún. 2. 15:39
 6/6 anonim válasza:

Az indavideón fent van az egész első évad, a második évadból azt hiszem 12 rész, de én sem bírtam tovább várni, mert angol felirattal minden héten megjelenik egy rész, június végére fejezik be. Magyar felirattal csak havonta két rész jelenik meg.

SPOILER! A második évad 22. részéig SEM jönnek össze Taichival, és valószínűleg nem is fognak, mert Chihaya inkább Arata felé vonzódik. Ha valakik összejönnek, akkor az Arata és Chihaya lesz, Taichi meg az új lánnyal, Sumire-vel.

2013. jún. 13. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!