Csak én nem értem ezt a Sz*rt?
Az egyik lány ismerősöm rám kent egy mangát hogy olvassam el én meg szépen békésen olvasgatom és olyan hajlamaim vannak hogy hú de tarkón rúgnám a főszereplő srácot.Mindegy a lényeg az hogy van egy lány aki még soha nem érzet szerelmet és 1 srácot akar rávenni hogy mutassa meg neki mi is az de az a srác tipikusan olyan hogy mosolyogva tépném ki a tüdejét a torkán keresztül viszont van a lány unoka testvére aki már gyerek kora óta a lánnyal van és kedves és jó arc meg minden de a manga úgy álitja be hogy a fa*zfej a jó és a kedves a rossz.Hogyha ezt a kérdést olvassa egy lány az írja már le hogy miért van ez mert én a 19.fejezetben már majdnem lefejeltem a monitort a helyéről.
Természetesen itt a manga linkje is: [link]
Öhm , először is nincs olyan manga/anime ami mindenkinek tetszik , ahogy szereplő sem.
Hát nézd van ilyen , nem olvasom nem is akarom , de valszeg 1 szutyok sablon karakter , amiből van egypár.
Én is voltam úgy hogy letudtam volna rugni az idegesítő karit (legutóbb például a beater ratyit).
Miért nem olvasol olyan mangát ahol olyan karakter van aki tetszik .
Vagy olyan karakter akiről nem tudod eldönteni hogy jó vagy sem?( pl: Yagami Light vagy egyik kedvenc karim : Lelouch Lamperogue )
Lényeg én ha elkezdek egy animét/mangát , előtte olvasok róla ismertetőt. Ha tetszik belekezdek és bármekkora csalódás lessz(ugye sao-.-) végig szenvedem ha kell , ha meg szarvolt lepontozom :D
Hali. :D
Nemtudom mennyire vagy jártas anime/manga terén. De ha belenézel a besorolásába láthatod h SHOUJO. Ami azt jelenti h ez fiatal lányoknak szóló manga. Semmi értelme felhúzni ezen magad. Nem is nekünk férfiaknak van ez kitalálva.
#1es vagyok
Na igen , ezt mondtam én is . Van olyan karakter akit én is GYŰLÖLÖK! , más meg szeret .
Pont ilyen ez a helyzet is nálad , te utálod más meg szereti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!