Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondanátok a SAO vagy BTOOOM!...

Mondanátok a SAO vagy BTOOOM! Hoz hasonló játékos animéket vagy mmorpgseket?

Figyelt kérdés
A kedvenc animém a SAO és ehhez hasonlókat szeretnék továbbra is nézni :)

2013. jan. 5. 21:50
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:

Háát... Nem hiszem, hogy még lesz kedve valakinek ezt is elolvasni. Nem tudok hasonló animéket, mint ezek, de van pár anime ami nekem nagyon tetszettek: Makai ouji: Devils and realist és az Aquarion sorozat (Sousei no aquarion, és aquarion evol, a harmadikat még nem láttam) Talán ezek tetszeni fognak.

UI.: mellesleg saját vélemény, igazából csak hangos gondolkodás, de szerintem, más ízlés más véleményt takar. Ez a vita a SAO-ról és társairól olyan, mint hogy én imádom a fagyit, anyum meg utálja, én meg nem bírom fölfögni, hogy miért. És attól még hogy ő nem szereti én továbbra is fogyasztani fogom.

2015. aug. 12. 00:38
 42/45 Across válasza:

Srácok felesleges itt azon civakodni, hogy melyik a jó anime és melyik a rossz. Azt mindenki maga döntse el, hogy neki mi tetszik. Most egy nagyon szélsőséges példával élve egy olyan embernek, akinek bejön például az Onegai Teacher, vagy az Onegai Twins sansz, hogy nem fog annyira tetszeni például az Elfen Lied(holott alapmű, viszont másmilyen hangulatállapot kell hozzá).... Na, de a témánál maradva...felmész az animeaddicts oldalra(vagy bármely hasonlóra amelyiken normális anime ismertetők vannak) és ott az anime ismertetőket elkezded átnézni. Ha találsz olyat, amelyik neked megfelelő, akkor youtubeon belenézel a trailerjébe, ha még azután is tetszik, akkor megnézed rendesen. Én anno így csináltam és nálam bevált. :) SAO-val kapcsolatban meg még azt sem tudjátok normálisan megfogalmazni, hogy mi az ami nem teszik benne, holott "elvileg" mmo playerek is vagytok(bár ezek után a hsz-ek után már erősen kételkedek ebben...). Na én akkor most ezt is megfogalmazom helyettetek. SAO egy nagyon jó anime sorozat le(hete)tt volna, ha rendesen kidolgozzák a sztorit is a grafika mellé. Túl kevés részbe akartak túl sok tartalmat beleerőltetni és ezt csak úgy tudták megoldanini, hogy átugrottak bizonyos "részleteket". Csak a látványvilágra mentek rá, de a sztorira nem. Ha rendesen kidolgozták volna Kirito életútját egész a kezdetektől, akkor ebből akár az elmúlt évek egyik legjobb anime sorozata is lehetett volna. Ja és, ha már említettétek a Bleachet meg a Fairy Tail-t ..és a többi "tucat" terméket akkor megmondom azt is, hogy miért értek el ezek akkora sikereket, hogy világszerte több millióan nézték és nézik őket még mindig. A kulcs a hosszukban rejlik. Ha belegondoltok, akkor jóval egyszerűbb egy teljes élettörténetet normálisan felépíteni, ha van több 100 részetek rendesen kidolgozni a sztorit, mintha van rá tizen pár. Több 100 rész alatt teljesen végigtudjátok követni a szereplők életútját, megérteni a személyiségüket, átélni a kalandjaikat..stb. Ezt egy tizen pár részes "minisorozat" egyszerűen képtelen átadni. Miért bukott meg a SAO? Mert irreálisan hamar követték egymást az események a különböző részekben. Nem volt normális fejlődési szál. Ha Kirito már a kezdetektől lassabb ütemben fejlődött volna és a különböző kalandjai köré építették volna fel az egyes részeket, ha a néző szeme láttára bontakoztak volna ki úgy a személyiségek, mint a karakterek képességei és fejlődés közben bebarangolták volna a különböző mapokat a karakterek és közben különböző vicces helyzetekbe is kerültek volna a vándorlásaik során(magyarul lett volna mit nézni, min röhögni és izgulni az egyes karakterekért a különböző szituációkban), akkor ezt a sorozatot nem ez a vég érte volna. Na de, hogy ne csak véleményt mondjak, hanem ajánljak is...:

- The Tower of Druaga

- Log Horizon

2015. nov. 27. 18:25
 43/45 Vi Infant válasza:
Elkezdtem olvasni a válaszokat, arra számítva, hogy találhatok érdekes animéket, de egy idő után marha fárasztó a vitákból kisilabizálni számomra a lényeget. Kár, biztos sok animét ismertek.. Azért köszi azt az egy-két tippet!
2016. febr. 6. 12:59
 44/45 nutella123 ***** válasza:

OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!OVERLORD!

Kedvenc animém :D

(DMMORPG)

2017. febr. 22. 17:25
 45/45 anonim ***** válasza:
Quan zhi gao shou ez egy kínai anime és veri az összes japán mmorpg adaptációt leszakad az agyad olyan király! Egy gamer srácról szól aki internetkávézóban tolja a játékot és legyőzhetetlen. Két részre oszlik az anime, a valós és a játkbeli világra mint ahogy a sao-ban. Viszont ez sokkal izgalmasabb jobbak a bossfightok stb nincs annyi fölösleges frázis és pont annyi romantika van benne, amennyi szükséges csak ajánlani tudom, mert hibátlan.
2017. jún. 30. 02:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!