Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mondanátok a SAO vagy BTOOOM!...

Mondanátok a SAO vagy BTOOOM! Hoz hasonló játékos animéket vagy mmorpgseket?

Figyelt kérdés
A kedvenc animém a SAO és ehhez hasonlókat szeretnék továbbra is nézni :)

2013. jan. 5. 21:50
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
77%

Szóval a 7/10 azt jelenit, hogy nem tetszett túlságosan? Nálam az azt jelenit, hogy megnézném még egyszer, mert tetszett, ugyanakkor voltak benne hibák.

És nem azon vagyok felháborodva, hogy nem tetszik, hanem bárki bármit kérdez egyből a torkukon akarod lenyomni, hogy ez sz@r, és ne nézzék meg, pedig azt néznek amit akarnak. Egy jó dolgot nem tudsz róla mondani, csak megpróbálod elvenni az emberek kedvét tőle. Ez a baj.

Őszintén remélem, hogy lesz folytatása, nekem tetszett.

2013. jan. 7. 17:41
 12/45 anonim ***** válasza:
17%

Nem akarom senki véleményét elvenni.

A véleményemet irom le , azért van ez az oldal.

Akit nem érdekli nem nézi meg vagy le pontoz , ennyi .

Nem tudom ezen mit kell balhézni .

Nem kell rám hallgatni ha nem akarsz .

Lehet én álltam neki túl nagy elvárással az egésznek , vagy az első 2 baromi jó rész után nagyon gáz lett , de ez van .

2013. jan. 7. 17:44
 13/45 A kérdező kommentje:
köszi szépen 64% os :))) kedves vagy :D
2013. jan. 7. 22:16
 14/45 anonim ***** válasza:
10%

Kedves ?

Miért mert elküldött a ge*ibe?

Igaz hogy förtelemnek tartom a sao-t de írtam neked 6 hasonló animét . Kicsit vicces.

2013. jan. 7. 22:32
 15/45 anonim válasza:
90%
Accel World, bár nekem az közel sem tetszett annyira mint a Btooom! vagy a SAO :)
2013. febr. 8. 21:36
 16/45 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem mi bajotok a sao-val életem animéje pedig láttam egy párat köztük Mira Nikki, Deadman Wonderland(ezt ajánlom) 11eyes(ez is király),Aquarion evol(életem másik legjobbja),Highschool DxD,de egy van csak ami eddig felül múlta a sao-t az pedig a Guilty Crown és ez az az anime amiről senki sem mondhatja hogy rossz mert ez a végzetem!!:D ja amúgy még volt az eureka7 is meg még sorolhatnám s de nekem igazából az ilyen régi rossz grafikájú animék alapból nem fognak meg. De ez az én ízlésem én azokat szeretem amiknek súlya van:)
2013. márc. 6. 20:08
 17/45 anonim ***** válasza:
17%

16 :

Evol egyik legnagyobb csalódás az első évada után , DW szar adaptáció :D

A Guilty Crown ? Egyik leggyérebb Code Geass utánzat ... egyetlen jó dolog benne Inori és a hangja...

Sao-t is össze visza istenítik , a lehető legtöbb helyen el lett cseszve ... sok divathyper..

2013. márc. 6. 20:50
 18/45 anonim ***** válasza:
79%

16 os vagyok.

Ez a te véleményed. Ismétlem nekem a modernebb animációk jobban e jönnek ezért is szeretem jobban az aquarion evol-t.

A sao azért jó mert sokkan(köztük én is) játszom mmok-kal és egy ilyen fejlett játékot látni egyszerűen élvezet nézni ahogy Kirito felül irjaa rendszert és áhh.. nagyon állat de ez az én véleményem sokaknak a Kuroko no Basuke se tetszett szerintem az is valami eszméletlen jó:D

2013. márc. 6. 21:07
 19/45 anonim ***** válasza:
0%

Én is aktív mmo-s vagyok , de annyi baromság van benne hogy az már fáj . Karakterek annyira sablonosak hgoy az nem igaz .

Guilty Crownal csak annyi bajom van hogy a Code Geass árnyéka , a Sao viszont konkrétan (ez első 2-3részen kívül ) folyamatosan gyengült , önirónikus volt tele mélypontal és sablonnal . A Deadman bevallom egész tetszett a kegyetlensége miatt , pedig az elég gáz adaptáció lett.

2013. márc. 6. 21:13
 20/45 anonim ***** válasza:
Hát figyelj kinek mi:)Nagy részt egyet értek veled egyedül a Guilty Crown ot nem értem miért helyezed a második helyre az izé mögött én abba bele néztem de egyszerűen a rossz animáció és az unalom miatt nem bírtam. De hát ha neked az akkor legyen úgy:) Engem a gulity crown nagyon meg fogott amikor a végén le ül a parkban és benyomja az inorit.... hát az ilyen 100-as zsepi:DD
2013. márc. 6. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!