Mondanátok a SAO vagy BTOOOM! Hoz hasonló játékos animéket vagy mmorpgseket?
És animáció alapján döntesz ? A Code Geass a legfordulatosabb anime , sőt a legzseniálisabb főszereplő (MAL-on top1 kedvenc karakter : [link] , OmaShunak 700fanja van Lelouchnak 24.000 , és ez kb reális külömbség , lelouch sokkal nagyobb zseni volt mint kira+L egybe,) Nem véletlenül hogy a Code Geass 8.99es ratán áll több mint 200ezer szavazat alapján, . Én a Guilty-n nevettem , voltak jó pillanatai , de sokkal gyengébb volt a CG-nél . Meg ugye grafikát emlegetsz a CG erősen seinen , fordulatos és izgalmas még a Guilty egy shounen ....
Jó Guilty se egy kimondottan rosz anime , viszont ne legyél grafika bu*i , ha tetszett a Guilty garantálom állad leesik a Code Geass-tól (főleg 2.évad végén)
Hidd el , még ha első pár részről nem is tetszik állandóan jobb lessz , a legvége meg epic , az állam bevertem a földszinti padlóra (3.on lakok :D)
Első évad ilyen felvezetés szerűség , de már az is nagyon jó. Jah és ugye mint mondtam itt taktikai harc(Death Note feeling) lesz és NEM shouenen (Naruto feeling..)
Ha van MAL- listed add már meg kiváncsi lennék mennyire tetszett :D Vagy majd írd meg PM-ben .
Szerintem a SAO egy elég jó anime lett.
Mondom úgy, hogy nem sok shounent láttam.
Ugyan úgy a Guilty Crown is. Most jön az, hogy "nem sok jó animét láttál vagy pedig 12 éves vagy".
Nem. Szerintem egy Elfen Lied et nem teszek a rossz animék sorába, valamint egy High School DxD t sem. Deadman Wonderland is jó volt, bár szerintem lehetett volna kicsit tartalmasabb vagy hosszabb. A Death Note 5x ment le nálam egy év alatt és most fejeztem be az Attack On Titan t is.
Az utóbbi kidolgozásától és a storytól leesett az állam.
A SAO pedig olyan volt, (amit említett is valaki itt előttem) hogy egy MMOt látni ilyen fejlettséggel, ilyen szinten és beleképzelni magad és végignézni, hogy Kirito (akit itt valaki "ratyito" nével ábrázol) felülírta a rendszert és végül nem dobta el azt ami majdnem megölte.
Kinek mi. Nekem legalább 7/10.
Szerintem a legjobb megoldás ilyenkor az lenne ha nem csak a rossz oldalát de a jó oldalát is leírnák annak amiröl éppen írunk, igy hát kezdem én.
Nálam 3 darab anime lopta be magát az első helyre (furcsa mi? XD). A Sword art online, a Zero no Tsukaima és a Sankarea.
A Sword art online szerintem nagyon klassz és a szerepők jellem változása olyan természetesen hat hogy nem lepődök meg azokon akik szerint nincs is ilyen benne. Bár szerintem az a "hugica szerelmes a bátyába" dolog eléggé a Kiss x Siss -re hajaz (bér tudom hogy egyik sorozatban sem vér szerinti tesók. Bár nem is túlzásnak mondanám csak meglepett de attól még érdekes csavar volt.
Zero no Tsukaima szerintem úgy jó ahogy van. Nem találtam olyat ami ne tetszett volna benne.
A Sankarea pedig egyszerűen csodálatos anime bár a föszereplő srác egy nekrofil szintjén van a perverzségben, a hullámzó érzelmek és a szereplők jelleme mégis megfogja az embert. Remélem lesz folytatása mert nem illik lezáratlanul hagyni egy ilyen jó sorozatot.
Csak ajánlani tudom ezeket.
Ami pedig a Beach és One Piece-t illeti nekem nemjött be egyiksem igazán, olyan nézhető szinten vannak. Mindkettővel a monotonitás a fő probléma, bár a kalandjaik változatosnak tűnnek igazából ugyan azok más más köntösben. De a karakterek viszont érdekesek és nem csak jellemben hanem számukban is. Feltalálóktól a beszélő állatokon át a vén hajótöröttekig mindenféle van. Ezért érdekesek de nekem speciel nem tetszettek annyira.
De ízlések és pofonok. Nem igaz? Mindenkinek más tetszik mert nincs 2 egyforma ember a földön. Mindenki más és más de emiatt nem kell elküldeni senkit sem a ge**be mert az nem old meg semmit. Pont az ilyen hozzáállás miatt vannak háborúk. Inkább el kéne fogadni a másik nézetét, mármint nem feladni a sajátunkat hanem azt elfogadni hogy ő máshogy gondolja. De remélem nem tűnök most képmutatónak vagy beképzeltnek. Ha igen akkor bocsi.
Kedves kérdező!
Egy: Ugyan ezen a kettőn kívül nem tudok játékos animéket írni, azért tudok másmilyet mondani: pl:
-Attack on Titan ( kissé horror, de maga a történet jó!)
-A SAO 2.évadát is ajánlom!
Kettő: kedves válaszolók! Nagyon értékelném, ha olvashatóan írnátok! Jó lenne ha nem itt vesznétek össze! És most ne külgyetek melegebb éghajlatra! Csak szóltam! :) :)
Szia:)
Az első háromnegyed oldal után már nem olvastam el a kommenteket, csak úgy keresve ezt a címet, de szerintem nem láttam sehol. Log horizon. Ez kb ugyanúgy kezdődik, mint a sao, azaz bentragadnak egy játéban, bár szerintem kicsit unalmasabb. Ha jól emlékszem a Togainu no chi nevezetű animében is "játszanak", de azt már nagyon rég láttam, és ha jól emlékszem, akkor shounen-ai, szóval annyira nem ajánlom ha fiú vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!