Mondanátok a SAO vagy BTOOOM! Hoz hasonló játékos animéket vagy mmorpgseket?
Legyen már egy 2015-ös komment is!
A feltett kérdésre válaszolva:
Accel World
Mirai Nikki
Log Horizon
Guilty Crown
Hunter x Hunter (bár én ezt annyira nem kedvelem)
No Game No Life
A SAO-t lehúzónak: Nem kell ilyen keménynek lenned az animékkel. Lehet, hogy kritikusnak gondolod magad - de nem vagy az, szóval ne értékeld le. Egyébként a kérdés nem az volt, hogy "Mi a véleményetek a SAO-ról és a Btooom!-ról / Pontozzátok őket", hanem hogy írjunk hozzájuk hasonlóakat. Ezenkívül a Gyakorikérdések elsősorban nem véleménykifejtésre van, azt megteheted egy fórumon. Ha mégis, akkor a kérdező a véleményt kérdezi, nem pedig ajánlást kér.
MMORPG-set többet nem tudok,de itt a véleményem(,aminél leginkább a kötőjeles részeket nézd) :
Mivel mindenki annyira el van szállva attól,hogy a Mirai Nikki így,meg a Mirai Nikki úgy,én megmondom,rühellem!Történet dióhéjban,vigyázat,bojlereket tartalmaz:A gyerek képzeletében van egy isten,aki valóban isten,de mivel mindent megtehet,ezért a gyerek fejében élt (és halandó Isten,akit egy animében Deus Ex Machinának neveznek,és át lehet verni!).Na szóval van egy őrült csaj,meg ez a gyerek,aki mindentől fél,még az egyetlen embertől is,aki szereti őt,aztán Psycho,aztán félünk,majd árulás,majd Psycho,majd melegp¤rnó,és a tanulság..."Ha istenné akarsz válni,írjál naplót,hagyd,hogy a többiek csináljanak mindent,és legyél te a...hát nem a szőkeherceg,ami mikor istenné vált,csak úgy otthagyja a világát a büdös 'csába,mer' a csaj,akivel valójában soha nem találkozott (3-as számú világ,mert több is van,hisz miért ne),beleszeret...valahogy,és így Happy m¤therf*cking ending,az egyetlen szereplő (a 12-es vak csávó) akit kedveltem,rögtön meghal,ahogy bejön,és majd "jaj de jó,hisz a végén él".A ló***** él,a másik világ beli "ő" él,viszont az eredetit nem hozza vissza senki.Namost,amit ajánlok,hamár mindenképp idegbeteg valaki,vagy kicsit inkább szeret gondolkodni:
-Deadman Wonderland:Ugyanolyan öldöklős,csak BOJLER:jól van megcsinálva.A pattogó albínó csajt is le lehet ütni,a kisgyerek össze van törve,és harmatgyenge,mégis kiáll magáért,majd kiderül,hogy a csaj egy tojás,szóval gonosz,és megölte a gyerek összes osztálytársát (skizo) ,de a gyerek nem tud erről semmit.Persze nézhetjük ezt WTF endingnek is,de ha belegondolunk...van egy gyerek,akinek egyetlenegy barátja maradt...a legkevésbé akar rájönni,hogy miatta vesztette el a többit (manga olvasók kíméljenek,ha abban már rágyütt').
-Death Note:Csavaros,bár tényleg wtf ending
-SAO II: Ezt csak azért írtam ide,mert gondolom érzelgősség kell a legkevésbé,de még mindig ott van Pna XDD
-ömm...Ennyi.Cowboy Bebop az amúgyis alap ;)
Kedves Kérdező!
Az eddig felsorolt animéken kívül nincs túl sok játékhoz kapcsolódó sorozat. Esetleg még amit tudok mondani, az a Kaminomi. Bár ebben a játék rész annyi, hogy a főszereplő profi randiszimulátoros :)
Kedves Válaszolók és Vitatkozók!
Én végigolvastam a kommentek nagy részét. És mit ne mondjak...
A SAO egyértelműen nem jött be mindenkinek. Nekem pl nem volt különösebb bajom vele. Igaz, hogy mind2 évadból csak az 1. fele tetszett, de hát így jártam. Az öcsémnek kifejezetten tetszett, én erős közepesnek gondolom (logikai bakikkal és sablonokkal, valamint idegesítő háremcsajokkal együtt). Plusz nem tudom, ki olvasta a Light Novel-jét, de az (már amennyit én olvastam belőle) sokkal jobb. Az első évad csak maga köb 6-7 kötetből lett összeadaptálva...
Aztán jött a többi "nagyon jó" anime: TG, AOT, stb... Ezek is sokaknak tetszenek, ezt tudom. De hogy ezek is nagyobb hypot kaptak, mint amit érdemelnek (egy részük) az is biztos. De sokaknak ez tetszik. Én a Narutót se bírtam végignézni, és sokan még több folytatásnak örülnének. Ez a kinek a pap, kinek a papné.
Az én kedvenc animéim között ott az összes Nitro+ és 5pd együttes Visual Noveljeinek az adaptációi (Chaos;Head Steins;Gate Robotics;Notes). Ezek között nagyrészt a részek száma okozta a minőségi különbséget (lásd: C;H a 12 résszel túl rövid volt, nem tudták rendesen kifejteni a szálakat, S;G az elején unalmas volt, így töltötték ki a 24 részt. a R;N az kapásból egy kicsit kevésbé komoly mű, a maga 22 részével tökéletesen élvezhető.)De egy kicsit elkanyarodtam...
De ha már leírtam őket, ezt a 3 animét is szívből ajánlom :)
Log horizon és a 2. évad
Amúgy többiek!!! Az attack on titan mióta "játékos" anime? És ha a sao a 12 éves gyerekeknek jön be? Én pl. 12 éves vagyok és tetszik. De ismerek idősebbeket is akiknek szintén tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!